Aktywne Wpisy
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tofian +11
Byłem dzisiaj na pracy zdalnej i stwierdziłem, że ugotuję krem z dyni. Moja druga połówka wróciła z pracy i zaczęła narzekać że „zły” garnek użyłem i akurat nie ma ochoty na tą zupę xD w sumie czego się spodziewałem, tak jest za każdym razem. Lubię gotować i innym smakuje ale w domu mam wiecznie niezadowolonego klienta xD #zalesie #zwiazki
#podroze #emigracja #kryzysidrozyzna
Sama jurysdykcja bardzo ciekawa, nawet jak robisz interesy w PL. Najważniejsze, że dochody spoza Panamy są nieopodatkowane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Amerykanie sa bardzo na tak jeżeli chodzi o współpracę ze spolkami z Panamy
Co do slamsow obok drapaczy chmur - jak najbardziej, duże rozwarstwienie, ale nawet biedni ludzie są zadowoleni, bujają się w hamaku popijają pseudo p--o, zero stresu.
1. Jak Ci się tam ogólnie żyje? Żyjesz niedaleko plaży?
2. Jest z kim pogadać, wyjść na p--o?
3. Da się zaprzyjaźnić z tubylcami?
4. Jak jesteś tam traktowany?
1) Mam dom 150m od plaży, żyje się bardzo bardzo. Zawsze mieszkałem albo na obrzeżach miasta, albo poza nim, bardzo to siebie chwale. Cisza, spokój jak zachce mi się wielkiego świata to mam 1.5h autem/busem do stolicy. Na mojej wsi są 3 markety, kino sporo knajpek i 'food trucków'. Słońce cały rok, w nocy temperatura spada do 26/24 stopni więc spanie w hamaku to żaden wyczyn o dowolnej porze