Aktywne Wpisy

BlueTony +46
Naszła mnie taka refleksja, że jak jesteś ładną "Julką z osiedla deweloperskiego", której nigdy nie przytrafiło się nic złego i żyła w cieplarnianych warunkach, to zaczyna brakować ci tego instynktu samozachowawczego. Żyjesz pod kloszem w bezpiecznej Polsce, jesteś atrakcyjną osobą, wszyscy są dla ciebie mili, obracasz się w towarzystwie Oskarków, którzy są dla ciebie mili albo wręcz spermią, a faceci generalnie mają do ciebie szacunek, bo w takiej kulturze się wychowali. Nigdy
keymac +1
#meble #stolarstwo #hobby #modelarstwo #drewno
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Morfinusz mam klej do drewna stolarski i dodatkowo okleje szara taśmą
Ale owszem - kropelka (zaaplikowana na tak dużej powierzchni) też dobrze sklei, pod warunkiem że najpierw drewno zamoczysz. Serio.
Jest to kanapa z rozkładanym stelażem pod łóżko, gdzie 95% czasu służy jako kanapa, a pozostałą część czasu do leżenia.
Pierwsze spróbuje skelic jakimś klejem do elastycznnych połączeń i wzmocnię szarą taśmą (druciarstwo ale jak pisałem wyżej, kilka razy
Albo popatrz na facebookowych grupach Uwaga Śmieciarka jedzie
W sumie to mam trochę takich deseczek luzem to jak wejdzie do paczkomatu i podeslesz wymiary to mozemy się dogadac
zostały mi takie po łóżku z Ikei chyba, o ile pamietam. Dzisiaj nawet takiej uzywalem sobie na podworku do wciskania parapetów xD