Wpis z mikrobloga

Warto to kupić ten iPhone 14 w najlepszej wersji? P----------m trochę siana na jakąś zabawkę bo mój obecny telefon już niedomaga :/
#apple #iphone
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@picasssss1: nigdy nie używałem iphona z pc, nie wiem jak wygląda przerzucenie nagrań/zdjęć na windows.
Lubię robić zdjęcia i zobaczyć je od razu na kompie, tak to działa mając iphone + komputer appple + icloud
Trzeba się pogodzić z tym, że stajemy się niewolnikami ich rozwiązań, ekosystemu, wyjść z tego nie jest łatwo ;)
  • Odpowiedz
@picasssss1: Jasne ze warto. Jak chcesz tylko IP to według mnie tylko tel z ekranem 120hz jest warty zakupu. Jeżeli zwykła 14ka kosztuje 5200 to lepiej wziąć 13 pro. Jak chcesz 14 plus to lepiej 13 pro max który jest tańszy nadal w sklepach xd jeżeli różnica w cenie nic ci nie robi to bierz 14 pro/pro max
  • Odpowiedz
@picasssss1: Warto kupić iPhone'a. Ale uważam, że nie warto wywalać kasy na top opcje. Imho zwykły IP12 albo 13 prawdopodobnie wystarczy. (Mam 12 mini - jest super)
  • Odpowiedz
@Govr: Nie stajesz się żadnym niewolnikiem xD Instalujesz sobie dysk google i masz chmure, nie musisz nawet używać icloud. Ja korzystam głównie z google a icloud mam tylko dlatego że kosztuje 4zł miesięcznie.
  • Odpowiedz
@Sotha: no ja bym brał właśnie do pływania, fakt w etui ale żeby w razie czego nie zamókł xd, chociaż wielkiej różnicy pomiędzy 13 max pro a 14 nie ma po za ceną. To chyba ta 13 lepiej wypada
  • Odpowiedz
@Govr: Ten ekosystem jest przereklamowany i nie wnosi nic nadzwyczajnego.
Na telefonie mam zintegrowany OneDrive i inne apki Office365. icloud w wersji darmowej 5GB, na zasadzie "niech sobie będzie".
Od niedawna mam też MacBooka Air i jedyne co zintergrowałem to odbieranie i wysyłanie sms'ów przez kompa. Dla sharowanych schowków i innych bzdetów nie widzę zastosować.
Po kilku miesiącach używania moje zdanie o macOs jest raczej mierne i raczej kolejnego MacBooka
  • Odpowiedz