Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 96
Widzę ze bardzo dużo nam sie pojawiło wolnomyślicieli co nie płacze po jakiejś babie co to umarła. I ich ogromne umysły nie mogą pojąć jak plebs może w ogóle sie tym przejmować albo w ogóle interesować.
Co ciekawe paru gagatkow którzy zstapili do oazy plebsu na wykop jest stałymi bywalcami patostreamow i famemma.
#uk
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@yhbgrobdoivbvwamsv: niby mają to gdzieś ale nie odpuszczają żadnej okazji by móc się jakość "dowartościować". Oprócz tego najlepsi są tacy co jeszcze zaczynają innych wyzywać przyładowo od wytrenowanych piesków i polaczków albo robią kilka podobnych wpisów by zebrać plusiki od tych samych pięciu mirków. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 19
@smutny_kojot: polski robak to się podnieca życiem znanych ludzi, dokładnie jak w przypadku bywalców plotka czy innego pudelka.

Służby specjalne próbują zablokować stronę, która publikuje materiały pokazujące skale niekompetencji i korupcji naszej władzy 4.5 tysiąca wykopów. Królowa odległego kraju umarła 14 tysięcy wykopów. To chyba najlepiej oddaje co jest dla Polaków ważne w tym kraju i czemu jest jak jest.
  • Odpowiedz
@yhbgrobdoivbvwamsv: mimo że zasadniczo odeszła sobie w najlepszy możliwy sposób po długim i owocnym życiu zachowując klarowność umysłu i dużą sprawność fizyczną to dalej jest jej zwyczajnie szkoda jako dobrego człowieka

Tym bardziej że w takiej sytuacji zdestabilizować się może trochę commonwealth
  • Odpowiedz
@yhbgrobdoivbvwamsv: pracuje z angolami (branża it, ja siedzę zdalnie w Polsce) i o śmierci królowej dowiedziałem się z wykopu. Nikt nawet się nie zająknął wczoraj albo dziś w pracy.
Nie wiem, po co wy to drążycie. Kto chce to się smuci, Kto nie chce, to ma to gdzieś.
  • Odpowiedz
@Faraluch: no właśnie w tym poście główny zarzut jest do ludzi co piszą "patrzcie jak bardzo mnie to nie obchodzi" żeby pokazać jak bardzo są alternatywni i niezależni. A ci co faktyczne mają to gdzieś - to mają to gdzieś.
  • Odpowiedz