Aktywne Wpisy

Pentylion +18
wachta typu smutna i niewyspana, nie bede pił kawy to moze potem bede mogl zasnac. Ucho swędzi od srodka, w wymiarze ktorego nie da sie podrapać. Ruch spory, noc jasna, kolejna, juz 6 zmiana czasu w tej podrozy.
źródło: temp_file233156410677794284
Pobierz
roman-swoboda +65
Mirki i Mirabelki dziękuję wszystkim za szeroki odzew. Odnalazła się pieczarka i przyczepka. Dziś przed północą była już w garażu. Wygląda na to, że nic nie jest uszkodzone. Znalazła się pod lasem prawie 40km od domu, z pustym bakiem, daleko od jakichkolwiek zabudowań i głównych dróg. Mam nadzieję, że ten co się na nią połasił musiał przejść pieszo całą drogę sam.
źródło: 50f2f08e90e34dd3d622d38d48f107d95423c524e7e4198610f62a6bef43b772,w300h194
Pobierz

ale ja juz w tej chwili jestem prawie pewny ze zrobili to celowo, żeby wywołać kryzys węglowy który beda teraz rozwiązywać dopłatami i chwalic sie jaki rząd jest dobry
nie wierze ze morawiecki jest takim imbecylem
@Ksemidesdelos: Człowieku małej wiary.
@wscieklazielonka: juz poszedł przekaz, że oni chcieli pomóc ale prywaciarze ze składów węgla nie chcieli współpracować a teraz morawiecki p------i o zmowie cenowej spekulantów na węglu, elektorat w to wierzy
mnie dziwi, że z tymi dopłatami odrazu nie skonstruowali ustawy że jeden piec = jedna deklaracja ceeb = jedna dopłata do węgla,
@Ksemidesdelos: Potwierdzam, jak rozmawiałem z księdzem to dokładnie tak mówił, że to złe składy naliczają marże z kosmosu XD
@Hrabia_Wielki_Elektronik: a więc jednak wina Tuska
Tak podejrzewałem, że to wina Tuska, teraz to już pewne, szczwany rudzielec.
@Hrabia_Wielki_Elektronik: człowieku - w sezonie 2019/2020 był problem z nadmiarem węgla który leżał przy kopalniach i rząd nawet kazał spółkom skarbu państwa go skupywać - wedle tego artykułu :