Aktywne Wpisy

WybuchowyCzajnik +424

Kielbasiarz +234
Zawsze mnie zastanawialo czy psiarzom nie przeszkadza to, ze taki pies po wsyraniu sie ma brudna dupe.
Pomijam juz nawet te dlugowlose gdzie resztki kalu przyczepiaja sie im do tylka, absolutnie obrzydliwe, ale nawet te krotkowlose przeciez tez maja brudne d--y.
Po powrocie z takiego spaceru przeciez psiarze nie myja im dup, co najwyzej lapy jak padalo, a jak nie to nie.
Potem
Pomijam juz nawet te dlugowlose gdzie resztki kalu przyczepiaja sie im do tylka, absolutnie obrzydliwe, ale nawet te krotkowlose przeciez tez maja brudne d--y.
Po powrocie z takiego spaceru przeciez psiarze nie myja im dup, co najwyzej lapy jak padalo, a jak nie to nie.
Potem

Jako że jestem #konstruktorelektrykamator to rozebrałem kluczyk który wg producenta był projektowany raczej jako nierozbieralny.
Dorobiłem nowy element przestawiający kierunek.
Pierścień sprężynowy (nie widać go na zdjęciu) został uszkodzony w czasie rozbiórki i został zastąpiony drutem sprężynowym.
Koszt takiego klucza na allegro to ok 170zl, mnie kosztowało to kawałek śruby M8, trochę drutu do spawania, kilka litrów argonu z butli i pewnie że 100Wh energii elektrycznej.
źródło: comment_1662642132PQMmlmbBNqGV6SshOoYN4X.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1662642301souPTvtgs1YdUHfV5RoCGZ.jpg
Pobierz