Aktywne Wpisy
Czy zawsze, w każdej #pracbaza musi się znaleźć jakiś ciężki typ co nie chce się integrować? Nie potrafię wyobrazić sobie sytuacji w której ktoś stawia alkohol i jedzenie, a ktoś inny nie chce brać w tym udziału. #bekazpodludzi #zalesie
Jakaś hr-ówa pochwaliła się tym na linkedin. Programista wściekły w *uj agresywny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#hr #programowanie #programista15k #programista20k #heheszki #linkedin #bekazprogramistow
#hr #programowanie #programista15k #programista20k #heheszki #linkedin #bekazprogramistow
Motyw przewodni był taki, że jakimś dziwnym trafem cofałem się w czasie i przezywałem jeszcze raz swoje zycie raz z pierwszej osoby, a innym razem jako obserwator.
W pierwszym śnie cofnąłem się do nastolatka i obserwowałem jak podrywałem jakąś różową julkę i czułem żenadę, a potem poszedłem do jakiegoś zakładu na praktyki gdzie kierownik i właściciel w jednym był jakiś janusz. Kazał mi rozbierać samochody na części i gdy tak sobie robiłem nagle wbiła policja i zaczęła gościa kuć w kajdany, bo te samochody były kradzione, ale wiedziałem, że nic mi nie zrobią, bo już to przeżyłem. xD
Drugi jak byłem starszy i zaczęła się wojna. Byłem w jakimś jakby akademiku, a raczej szkole prywatnej z możliwością nocowania i wtedy własnie zaczeli nas atakować. Najpierw widziałem siebie jak stałem na schodach przed jakąś grubą babą, a przed nami jakiś koleś strzelał i ta baba dostała serię, ale mnie zasłoniła i upadła na mnie. Potem przeniosłem się do pierwszej osoby i nakryłem jej ciałem żeby mnie nie zauważyli. Gdy przeszli wygramoliłem się spod niej i pobiegłem ostrzegać ludzi i tak biegałem od pokoju do pokoju aż trafiłem na swoją paczkę znajomych.
Była tam jedna różowa 10/10, która w przyszłości została moją dziewczyną i poczułem wewnętrzny ból, że nie mogę jej nawet teraz przytulić, bo jeszcze nie jest moja :f
Schowaliśmy się na poddaszu budynku i obserwowaliśmy z okna jak pali się mój prawdziwy dom i nagle nadleciał dron strażacki (xD) i zrzucił bombe gaśniczą, która przytłumiła ogień i nagle podjechali strażacy wyglądający jak wojsko i zaczęli gasić budynek.
#rozowepaski jest tu jakaś julka co zna się na snach i mi to wytłumaczy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaznaczam, że to wcale nie było moje prawdziwe życie xD
@NaczelnyAgnostyk: No, ale ja się nie boję snów. Najlepiej jak mi się sni coś o zombiakach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po drugo zjadłem wczoraj dwie kanapki i pitce, czyli mało jak na mnie (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞