Wpis z mikrobloga

@Niedobry: winie kazdego, ktory nie podniosl reki na wrogow Narodu Polskiego kiedy byla szansa. to ja bede przez nich niedojadac kiedy ukrainskie uchodzczynie otwieraja nogi (interesy) i bawia sie w klubach, a bawia sie, bo zdrajcy naszej polskiej ojczyzny ja sprzedali i nikt nie ruszyl palcem jak sie to dzialo. winien jest kazdy kto mogl, ale nie zrobil nic!
  • Odpowiedz
@Niedobry: oj nie, jeszcze sie powiesze! wiesz - polski smierdzielu - ja przynajmniej dorobilam sie uczciwie duzej mamony, poruchalam, popilam i pocpalam, a tobie co najwyzej stary do wanny wchodzil i zabieral 2 zlote, ktore kitrales w dupsku XD slava ukrainie ty gnoju
  • Odpowiedz
@ukrainiec40: Pisz pisz. Cos jeszcze? Bo na razie slabe te wyzwiska. I te teksty: Raz o "niedojadaniu" a za chwile o "duzej mamonie". XD

Co tam jeszcze wysrasz z siebie? Dawaj cos lepszego. XD
  • Odpowiedz
@Moderacja Uprzejmie prosze nie kasowac komentarzy uzytkownika @ukrainiec40: w tym watku. (Jego samego mozna by za chwilke "splatynic". Bo jednak nie kazdy ma taki ubaw jak ja. XD)

To sztandarowy przyklad trolla za papierki po cukierkach zwane szumnie "Rublami" lub "Waluta Rassyjskiej Srederacji".
  • Odpowiedz
@ukrainiec40: Swietnie!!! Powiedz mi cos jeszcze o tym jaki mlody jestem. Uwielbiam to.
Zawsze mowie ze 40 to tylko liczba. (ʘʘ)

Rysuj mi dalej przemily kremlowski trolliku. Moze dzis na "kartoszke" zarobisz w "Putinexie". XD
  • Odpowiedz