Aktywne Wpisy
becvvv +6
W #poznan powstaje takie cudo:
https://apartamentyaura.com/pl/start
#nieruchomosci #deweloperka #rynekpierwotny #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie
https://apartamentyaura.com/pl/start
#nieruchomosci #deweloperka #rynekpierwotny #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie
AtlantyQ +144
Kto nie skacze ten za deweloperem, hop hop hop...
#nieruchomosci #kredyt2procent #kredytzeroprocent #protest
#nieruchomosci #kredyt2procent #kredytzeroprocent #protest
Przez te prawie półtorej roku miałem 2 takie kryzysy i to jest 3.
Boję się, że sukcesem mojego nofapa było to, że miałem przez 2 lata rozwalony zegar biologiczny i zawsze byłem nie wyspany i nie miałem porannych wzwodów, żadnych wzwodów.
Sprawa zmieniła się, gdy 2 tygodnie temu naprawiłem ten zegar biologiczny (resetując go), teraz w nocy mam sny e-------e i wstaję napalony jak nigdy, a przecież od tak dawna mi się to nie zdarzało..
Największym dowodem na ten rozwalony sen, jest to że odkąd jestem na nofapie miałem może max 7 nocnych polucji... Z czego 2 były wtedy kiedy miałem te kryzysy i nie były nawet w głębokim śnie, tylko po kilku minutach od zaśnięcia
Będzie coraz ciężej,ale dam radę.. Z utęsknieniem czekam na nocną polucje, bo ona raczej pomoże, bo od 3 dni chodzę napalony jak nigdy wcześniej.. Przy poprzednich 2 kryzysach, nocna polucja załatwiała sprawę i kompletnie resetowała moje myśli.
#nofapchallenge
Komentarz usunięty przez autora
Edit: przeczytałam ostatni koment, to czas zrozumieć, że istnieje jeszcze czysta biologia i nauka
@powaznyczlowiek: ohui, złoto
@cuzjestjakjest: ja go spytałem czy on na innej planecie mieszka bez baby w promieniu kilometrów to o bogu zaczął nawijać i testamencie xd
I tak, porozmawiaj też z księdzem, bo poszedłeś w niezdrowa skrajność. A jak czujesz do siebie obrzydzenie od zwykłej biologicznej czynności, to tu pomoże lekarz, ten od zaburzeń.
@kwiatekelo:
Przypomina mi się mój piesek, który jak miał ochotę to ruchał poduszki, piłki czy kołdry. Musicie się zachowywać podobnie do niego...