Aktywne Wpisy
alonzoo3 +183
Pod koniec roku znajomi poznali mnie ze swoją wolną znajomą (30+).
Pierwsze spotkanie było całkiem obiecujące więc zaprosiłem ją na drugie. Powiedziała że jest bardzo chętna ale niestety miała wtedy dużo pracy (2 prace na raz) i nie da rady przez najbliższe 2 tygodnie. Mówię, to ok, daj znać jak będziesz miała czas to coś ustalimy. Powiedziała że ok. I od ponad miesiąca się nie odezwała.
Uznałem, że nie jest zbytnio zainteresowana
Pierwsze spotkanie było całkiem obiecujące więc zaprosiłem ją na drugie. Powiedziała że jest bardzo chętna ale niestety miała wtedy dużo pracy (2 prace na raz) i nie da rady przez najbliższe 2 tygodnie. Mówię, to ok, daj znać jak będziesz miała czas to coś ustalimy. Powiedziała że ok. I od ponad miesiąca się nie odezwała.
Uznałem, że nie jest zbytnio zainteresowana
wyjek +218
"kocham dzieci, dlatego będę robić wszystko by zakazano aborcji, i jak najwięcej chorych i niechcianych dzieci cierpiało "
Komentarz usunięty przez autora
Ile jest takich ras?
IMO to tutaj powinna być całkowita reforma prawa, żeby nie tylko chronić mężczyzn przed takimi wariatkami, ale również by chronić dzieci przed patologią takiego "rodzicielstwa". Może powinien być kurator obowiązkowy dla samotnych matek wtedy, może w ogóle odbierać takie małe dzieci i dawać im szasnę na adopcję przez normalne rodziny? To wszystko by należało przedyskutować z psychologami dziecięcymi przede wszystkim.
Moim zdaniem jakakolwiek pomoc państwa powinna się sprowadzać do towarów, usług, czy "pomocy ludzkiej"(jakaś niania darmowa, opiekunka itp.). Nie mam nic przeciwko pomocy państwa dla samotnych rodziców, ale niech to będą rzeczy czy usługi potrzebne dziecku, a nie kasa dla pijanego, patologicznego rodzica. Jakiekolwiek rozdawanie pieniędzy rodzi nadużycia, i patologie. Ciekawi mnie ile madek by jednak stwierdziło, że nie chce dziecka jakby się okazało, że nie mogą od faceta wyssać