Wpis z mikrobloga

@TrzyGwiazdkiNaPagonie: jak nie może znaleźć to faktycznie za dużo wymaga co do tego co oferuje ¯\_(ツ)_/¯ można tak robić, ale trzeba się pogodzić z samotnością

Wymaganie braku dziec i braku nadwagi jest rozsadne i normalne, ale najwidoczniej dla bezdzietnych szczupłych kobiet chłop reprezentuje sobą za mało
  • Odpowiedz
Nikomu nie wmówisz że istnieją baby bez fochów. Nawet w agencjach.

@Moisze: ja się nie spotkałem, a jak były starsze ode mnie to jeszcze miały zaciesz, że młody przyszedł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@TrzyGwiazdkiNaPagonie:

Szkoda mi że to często piszą komentują faceci, i atakują drugiego chłopa dla poklasku w internecie różowych. A jeszcze bardziej żal że ludzie z takimi samymi, podobnymi problemami nie posiadają empatii, albo ta empatia jest ukierunkowana tylko na osoby stricte do nich podobne jak płeć, wiek, albo na pokaz aby zyskać poklask jakiejś grupy.

I to jest najbardziej żenujące i przykre. Zero refleksji, zero empatii, tylko odruchy stadne.
  • Odpowiedz
@TrzyGwiazdkiNaPagonie: bo u kobiet jest silna empatia tylko nie w stosunku do mężczyzn. Mężczyzna na być silny, nie narzekać, znosić i akceptować trudy życia. A także marudzenie i ataki kobiety żeby ona mogła się wyżyć bo nie radzi sobie z życiem i swoimi emocjami.

To jest ta słynna empatia- tak funkcjonuje wiele kobiet ale są też normalne na szczęście, które mają inne podejście
  • Odpowiedz
@TrzyGwiazdkiNaPagonie: gdyby nastawienie p0lek było inne to i faceci nie zwracali uwagi czy ma dziecko czy nie. Stawia Ciebie na dzień dobry na niższej pozycji, nie masz prawa nic temu dzieciakowi powiedzieć, a jak się szczerze polubicie z dzieciakiem a p0lce o-----e to wyrzuci Cię z życia na rzec nowego gacha.
  • Odpowiedz
  • 0
@TrzyGwiazdkiNaPagonie Ja bym i koleżance i koledze też tak odpowiedziała. ¯_(ツ)
Tzn. każde wymaganie zawęża pulę osób, z którymi możesz stworzyć związek. Więc trzeba te wymagania trochę przemyśleć i skategoryzować na ile są dla nas ważne. Bo może się okazać, że mamy całą masę wymagań, i owszem, może ktoś tam je spełni, ale nie ma gwarancji, że ten ktoś też będzie chciał z nami być. ¯_(ツ)
  • Odpowiedz