Aktywne Wpisy

dan-ok +754
Stare- znałem. Karyna Adele zrzuca wagę, robi sie na bóstwo i zostawia wieloletniego męża (z dzieckiem) na rzecz czarnoskórego władcy serc z którym ma budować przyszłość. Po czasie wychodzi ze czarny jegomość pruje inne na boku+ opłaca kochanki i ich rachunki z konta Adele xD.
Uniwersum kazdego szczebla- biała karyna zostawia normalnego chłopa z którym ma rodzinę dla władcy sawanny po czym zostaje ostro wyrolowana.
#p0lka #kobiety #
Uniwersum kazdego szczebla- biała karyna zostawia normalnego chłopa z którym ma rodzinę dla władcy sawanny po czym zostaje ostro wyrolowana.
#p0lka #kobiety #
źródło: 000LBJDBR8R8VNOH-C124
Pobierz
źródło: temp_file6659697043377004778
Pobierz

@dondonu: Nikomu nie wmówisz że istnieją baby bez fochów. Nawet w agencjach.
Wymaganie braku dziec i braku nadwagi jest rozsadne i normalne, ale najwidoczniej dla bezdzietnych szczupłych kobiet chłop reprezentuje sobą za mało
Istnieją baby które nie mają fochów o byle gunwo ale jak facet się postara to i świętego wyprowadzi z równowagi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Moisze: ja się nie spotkałem, a jak były starsze ode mnie to jeszcze miały zaciesz, że młody przyszedł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Faraluch: mi bardziej chodziło o podwójne podejście do takich spraw że względu na płeć
Może na fb nawet gorzej, bo tu jest trochę ogarnietych ludzi, a tam ciężko
I to jest najbardziej żenujące i przykre. Zero refleksji, zero empatii, tylko odruchy stadne.
To jest ta słynna empatia- tak funkcjonuje wiele kobiet ale są też normalne na szczęście, które mają inne podejście
Komentarz usunięty przez autora
Tzn. każde wymaganie zawęża pulę osób, z którymi możesz stworzyć związek. Więc trzeba te wymagania trochę przemyśleć i skategoryzować na ile są dla nas ważne. Bo może się okazać, że mamy całą masę wymagań, i owszem, może ktoś tam je spełni, ale nie ma gwarancji, że ten ktoś też będzie chciał z nami być. ¯_(ツ)/¯