Aktywne Wpisy

włączając się do ruchu wpuściła mnie policja, podziękowałem im awaryjnymi z przyzwyczajenia i dostałem mandat za używanie świateł niezgodnie z ich przeznaczeniem xD
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
źródło: 1000029617
Pobierz
hrumque +204
A zrobiłem se zegarek. Z termometrem i wilgotnością. Na esp33
#esp32 #hub75 #panelled #led #elektronikadiy #elektronika
#esp32 #hub75 #panelled #led #elektronikadiy #elektronika
źródło: temp_file6863550034618602364
Pobierz

Link do wykresów:
https://imgur.com/a/MydvRPg
Link do arkusza w wersji online:
shorturl.at/hitGX
Link do FAQ:
shorturl.at/itE78
Tag do obserwowania #gpuacl
źródło: comment_1662484051O5xdl4FoSX5f9sVCF4RKsC.jpg
Pobierznie mam nic do dodania, ale dziękuję za rozmowę
Chciałbym tylko zwrócić uwagę, że RTX 3080 nie zobaczycie w żadnym sklepie nówki poniżej 4,2k za dosłownie najgorsze egzemplarze karty w wariancie 10 GB. Także te ceny z wykresu mają się nijak do rzeczywistości chyba większej części kupujących.
Jak chcemy być uparci to owszem, kartę możesz kupić za te niby 3,5k, ale prawie na 100% z koparki wiec nigdy nie wiesz jaki syf kupisz, bo nikt
Używek nie bierzemy w ogóle pod uwagę w przypadku GPU, szczególnie generacji, która została de facto najbardziej zainfekowana plagą j------o kryptogówna.
Żeby teraz wziąć używkę 3080 po koparce to trzeba być absolutnie j-----m tumanem. Zaoszczędzasz mniej niż tysiaka za kartę, która była j----a dzień w dzień w koparce, nie jest już na gwarancji, w której dla świętego spokoju musisz przeprowadzić zabieg wymiany kilku elementów co dla większej części