@Zmoll a potem będzie p-------ł, że przez geny jest odpadem. Może myśli że jak będzie ważył dwa razy więcej niż przeciętny człowiek to będzie mniej samotny?
@KniazZvyrdas On nie musi tak myśleć po prostu z reguły im jesteś grubszy tym kojarzysz się tym bardziej z miłą osobą. Z racji tego że chodzę na siłkę na masie mam więcej tkanki tłuszczowej niż on i z reguły najwięcej nowych znajomych wtedy poznaje, z kolei na redukcji gdy jestem na tyle dociety że widać mi już nawet żyły na brzuchu tych znajomych jest mniej. Życie to nie jakiś film romantyczny
@cienki137 Mordo na tym żarciu który on ma w tym pojemniku bez jakiś większych problemów da się zrobić mega formę na lato i tu na myśli mam dobry sześciopak xD
@cienki137 Co ma praca w zabce do zrobienia formy ? xD myślisz że kulturyści siedzą 24 h na siłowni ?? Idź do jakiegokolwiek klubu tam masz ludzi którzy stoją w miejscu przez 12 h w każdy weekend a wygrywają zawody kulturystyczne
@radkiewiczmariusz: ziom, ja p------ę, patrz na fotę wklejona przez opa. Patrz co bohater zdjęcia napisał, jak wygląda i co w-------a. Jemu napisz żeby formę robił. K---a
Po prawie 14 latach życia w Krakowie wyjeżdżam sobie właśnie do Szczecina (gdzie m.in. będę mógł już otwarcie wyjść na dwór, w tym nad morze haha). Rzućcie ze dwa plusiki na dobry początek (。◕‿‿◕。)
źródło: comment_1662429057siqegse6T66flzu63m01dI.jpg
PobierzI btw z kim on chce mieć przerwę w żabce? Wszyscy obydwaj pracownicy mają mieć przerwę o tej samej porze? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora