Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Witam, muszę podjąć wybór co do studiów a raczej dalszej ścieżki kariery a mam z tym niemały problem. Skończyłem technikum jako mechatronik i zatrudniłem się w firmie z zawodzie. Zarabiam nieźle biorąc pod uwagę, że nie mam doświadczenia. Chciałbym spróbować swoich sił w it tylko nie wiem jaka gałąź it byłaby dla mnie odpowiednia jeśli chodzi o przyszłą pracę i w czym mógłbym się sprawdzić. Dodam, że z matematyki i fizyki jest w miarę w porządku i zdałem podstawę z matematyki na 91%, rozszerzenie 36% a fizykę rozszerzoną na 45% chociaż do rozszerzeń mogłem się lepiej przygotować. Myślałem, żeby podjąć studia zaoczne informatyki (w Poznaniu - bo tu mieszkam) i pierwszy rok potraktować jako rozeznanie w przemyśle it i zdecydowaniu w czym mógłbym się zacząć specjalizować. Jaką uczelnię doradzilibyście mi w Poznaniu, żeby studiować zaocznie informatykę i co ogólnie sądzicie o moim planie?

#informatyka #poznan #it #programista15k #pp #studia #pracbaza #studbaza #uczelnia #kariera

---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6314d64a2b78520d6299af40
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
  • 3
  • Odpowiedz