Aktywne Wpisy
o__0 +421

Koncert Taylor Swift na Narodowym to był typowy koncert Taylor Swift. Niczego nie dało się usłyszeć, bo rozwrzeszczane, rozhisteryzowane wariatki darły mordę przy każdym utworze. A cuckoldom, którzy tam poszli z własnej woli, powinno się odbierać prawa wyborcze.
Bonus w komentarzu xD
#bekazlewactwa #muzyka #taylorswift
Bonus w komentarzu xD
#bekazlewactwa #muzyka #taylorswift

#tinder #podrywajzwykopem #grubapijesz #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #randkujzwykopem #heheszki #meme #poradadnia
źródło: comment_16623191516dMTaaG9v1uM7L3DBtliJ4.jpg
Pobierzźródło: comment_166233470357ik5uvTM8lyonlXOhaE98.jpg
PobierzPoza tym mem pokazuje grubą laskę. Dziewczyna schudnąć zawsze może, chłop poniżej 180 cm wzrostu urosnąć raczej nie da rady.
Komentarz usunięty przez moderatora
Poza tym, thank You captain obvious.
mem pokazuje gruba laske, ani słowa nie ma o męskim wzroście i nikt nie pytał, która że stron w takim zestawieniu miałaby łatwiej, ale miło ze znalazłeś powod by przypomnieć światu ze nie możesz już
@k8vonG: fajnie, że mi chciałaś pojechać, ale ja akurat jestem całkiem wysoki ( ͡° ͜ʖ ͡°). Nie mam też problemu w kontaktach z płcią przeciwną.
A mem jest przerobionym innym memem, znajdź sobie oryginał
@hamuj_sie_hamuj_sie: Cytując klasyka (chłopaki do wzięcia) „jak dziewczyna jest ładna to i każdemu może się podobać” wiec chyba z facetami tez tak jest :Y