Aktywne Wpisy

chaddeveloper +214
Rekruterów totalnie p----------o, nawet się z tym nie kryją.
Nie wrzucam screenów, żeby zachować chociaż minimalny poziom poufności.
Long story short – jakiś czas temu miałem zaproszenie do rekrutacji w gamblingu. Na HR screeningu było spoko, nawet się dogadaliśmy, ale oczywiście brak konkretów co do dalszych etapów – "bo jeszcze nie ustalone", "bo zależy od zespołu", bla bla bla. No to czekam.
Po czasie odezwała się rekruterka. Myślę – ok, pewnie dograliśmy szczegóły. A tu
Nie wrzucam screenów, żeby zachować chociaż minimalny poziom poufności.
Long story short – jakiś czas temu miałem zaproszenie do rekrutacji w gamblingu. Na HR screeningu było spoko, nawet się dogadaliśmy, ale oczywiście brak konkretów co do dalszych etapów – "bo jeszcze nie ustalone", "bo zależy od zespołu", bla bla bla. No to czekam.
Po czasie odezwała się rekruterka. Myślę – ok, pewnie dograliśmy szczegóły. A tu
źródło: image
Pobierz
CharakternyZasadowiec +1136

#tinder #podrywajzwykopem #grubapijesz #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #randkujzwykopem #heheszki #meme #poradadnia
źródło: comment_16623191516dMTaaG9v1uM7L3DBtliJ4.jpg
Pobierzźródło: comment_166233470357ik5uvTM8lyonlXOhaE98.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Poza tym, thank You captain obvious.
mem pokazuje gruba laske, ani słowa nie ma o męskim wzroście i nikt nie pytał, która że stron w takim zestawieniu miałaby łatwiej, ale miło ze znalazłeś powod by przypomnieć światu ze nie możesz już
@hamuj_sie_hamuj_sie: Cytując klasyka (chłopaki do wzięcia) „jak dziewczyna jest ładna to i każdemu może się podobać” wiec chyba z facetami tez tak jest :Y