Aktywne Wpisy

Minieri +83
Jak w każdą niedzielę czy święto o tej porze, przed otwarciem Żabek, odwiedzają mnie głównie mnisi z zakonu Menelitów. Dwóch panów wzięło sobie po 4paku Żubra. Ich pragnienie poczułem gdy podeszli do kasy, otworzyli usta i zaczęli mówić. Nie oceniam, a jako że lubię sprawiać ludziom radość to powiedziałem im że jak wezmą na 1 paragonie zamiast płacić osobno to drugi 4pak będzie za pół ceny. Ich radość najlepszym rozpoczęciem mojego dnia.

sylwke3100 +10
Jechanie TLK Wydmy w kierunku morza lub odwrotnie to inaczej otwarcie portalu do dawnych czasów.
Stare wagony przedziałowe 8 osobowe, klimy czy jakiegoś USB / gniazdek brak, sranie na tory czy pompka na wodę w wc. Dla klimatu możemy podziwiać różne komunikaty po czesku czy otwieranie drzwi które potrafi każdego siłacza zniszczyć ( ͡º ͜ʖ͡º)
Tutaj nocne mijanie się TLK Wydmy na stacji Kraski.
#podroze
Stare wagony przedziałowe 8 osobowe, klimy czy jakiegoś USB / gniazdek brak, sranie na tory czy pompka na wodę w wc. Dla klimatu możemy podziwiać różne komunikaty po czesku czy otwieranie drzwi które potrafi każdego siłacza zniszczyć ( ͡º ͜ʖ͡º)
Tutaj nocne mijanie się TLK Wydmy na stacji Kraski.
#podroze
źródło: temp_file2128999868648940575
Pobierz

#flightradar24
Track OE-FRG who has lost contact with German Air Traffic Control. Aircraft currently tracking on their last heading and altitude.
The Cessna C551 was initially bound for Cologne when the aircraft lost contact. Eurofighter Typhoons from Neuberg and Laage intercepted the aircraft.
A visual check into the cockpit concluded a bag wseen on the cockpit seat and one person in the cabin gesticulating.
@Andczej skąd macie info?
@enac ale teraz skręcił
Szkoda, że historia o bohaterskim stewardzie wyszła dopiero po czasie...
Komentarz usunięty przez autora
@rio574 po nim, RIP.
W ogóle co za czasy, że moglibyśmy to obserwować wygodnie na kanapie jak się jakiś samolot rozbija ( ಠ_ಠ)
Nie uda niestety