Aktywne Wpisy
sandilinka +35
Mamy 2024 rok, a ciągle wiele osób używa buracko - peerelowskiego określenia "pasek wypłaty". Uświadomię was mentalne dziady: w normalnych pracach dostaje się wynagrodzenie na konto i nikt o żadnych paskach nie słyszał, nikomu do niczego nie są one potrzebne.
#oswiadczenie #praca #pracbaza
#oswiadczenie #praca #pracbaza
Lewusx +43
Siemanko.
Sobotnie selfie w lustrze specjalnie dla chudych szczurków i ulanych stulejarzy żebyście mogli napisać mi coś niemiłego w komentarzu.
Pozdrawiam słodziaki.
#
Sobotnie selfie w lustrze specjalnie dla chudych szczurków i ulanych stulejarzy żebyście mogli napisać mi coś niemiłego w komentarzu.
Pozdrawiam słodziaki.
#
Wydaje mi się, że na tagu o wiele więcej było wpisów i hajpu było na SWY a raczej na jego flankery niż na Wanted, z czego to wynika? Dla mnie SWY są bardzo mocne, ciężko nazwać je dyskretnymi masspleaserami, bo ciężko koło nich przejść obojętnie - pod względem kompozycji i parametrów wydają się być czymś wartym swej ceny/czymś droższym niż są. Azzaro Wanted i flankery uważam za dobrą alternatywę, ale są bardziej uniwersalne. Testowane teraz są odpowiednie do pogody, a takie SWY Intensely i Abslutely w mojej opinii są raczej dobrym wyborem tylko na zewnątrz w zimną pogodę, a do pomieszczeń tylko nieklimatyzowanych, gdzie jest chłodniej, lub przy bardzo, ale to bardzo skromnej apliakcji (1-2 psiki).
Jakie jest Wasze zdanie? Ja jeszcze będę kontynuował testy w przyszłym tygodniu, ale jestem ciekaw, co wybralibyście na codzienny psikacz do pracy/wyjścia na jesień/zimę i dlaczego? Chodzi mi o o coś, co nie projektuje jakbym wpadł na imprezę, ale trzymało długo i stopniowo się uwalniało w ciągu dnia/wieczora.
Pytanie extra: Jeśli na perfumehub nie ma żadnych ofert Azzaro The Most Wanted Parfum 100ml tester, to czy da się jakoś ustawić powiadomienie, że takie oferty się pojawiły, czy trzeba czatować na stronce i dopiero po pojawieniu się oferty można ustawiać powiadomienia o cenach? @PerfumeHub
#perfumy
Co wybrałbyś na codzinny psikacz na okres jesień/zima?
Da się. W panelu użytkownika, na liście powiadomień należy kliknąć ikonę '+' w prawym górnym rogu. Widzę, że lepiej będzie zamiast tej ikony umieścić informację słowną bo kilka osób już się o to samo pytało.
Z wymienione przez Ciebie teoretycznie też, po prostu daje się 1-2 psiki ale jest ryzyko, że się przedobrzy.
Pamiętam jak lata temu się zlałem Ferragamo F Black a potem The One od
@SpasticInk: tez probowalem, ale chcialem muec zimowo/randkowego slodziaka w kolekcji :)