@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota: Obecne Oledy maja tyle zabezpieczeń ze możesz już tej tekst schować między książki. Mam od 2 lat oleda który codziennie po 8–10h gra i popatrz nic mu nie jest.
@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota: 3 lata OLEDa takiego pod tv głównie, prawie dwa lata drugiego odpalonego 6h dziennie pod ps5 i xboxa i zero wypaleń. Narzekacze zatrzymali się technologicznie w 2017( ͡°͜ʖ͡°)
@Ale_co_to: @DESiGNER86: dowody anegdotyczne. TAK DZIALA technologia OLED. To tak jak z silnikami - mozna ograniczyc zuzycie paliwa na przyklad takim start-stop, ale predzej czy pozniej paliwo sie skonczy.
Najlepsza i tak jest ta jedna z kilku technologii, ktora 'naprawia' ten problem poprzez D-----------E w inne piksele, by sie wyrownalo xD.
Zycze jak najlepiej, ale NIE MA tv OLEDowych na wypalanie.
@Ale_co_to: Narzekacze najczęściej nie mieli doczynienia z oledami a ich wiedza zatrzymała się na początku technologii gdzie fakt były przypadki wypalen.
@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota: Można czekać na wszystko, a ja już 3 latka we wspaniałej jakości oglądam i gram bez wypaleń wiec czy anegdotycznie czy nie, moje na wierzchu
https://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/philips-55pus9206-tv-100hz-android-ambilight.bhtml?gclid=EAIaIQobChMInorBzpr4-QIVA6WyCh2iRAiqEAQYAiABEgJJ7PD_BwE&gclsrc=aw.ds
#ps5 #tv #netflix
Zależało mi na 120hz i ambilight, ten jest najtańszy który spełnia te wymagania
@DESiGNER86: OLEDy biją na głowę wszystkie LCD
W wypalaniu pikseli na pewno xD
Najlepsza i tak jest ta jedna z kilku technologii, ktora 'naprawia' ten problem poprzez D-----------E w inne piksele, by sie wyrownalo xD.
Zycze jak najlepiej, ale NIE MA tv OLEDowych na wypalanie.
Trzeba czekac az miniLED spadnie z