Wpis z mikrobloga

Są tu z nami osoby które osiągnęły prawdziwy sukces w życiu startując z niskiego poziomu? Mam na myśli kogoś kto został dyrektorem/prezesem/właścicielem poważnej firmy, ma pod sobą kupę ludzi, odpowiada za milionowe projekty, a pensje liczy w grubych dziesiątkach tysięcy i to wszystko nie w firmie u wujka ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pytam, bo mnie takie historie inspirują i chętnie przeczytam choć skróconą historii takich osób.

#emigracja #sukces #rolex

• 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

kto został dyrektorem/prezesem/właścicielem poważnej firmy, ma pod sobą kupę ludzi, odpowiada za milionowe projekty, a pensje liczy w grubych dziesiątkach tysięcy

@Rujtan: Michał Białek
  • Odpowiedz
@Rujtan: masz blad logiczny w tym zdaniu
kto jest dyrektorem badz prezesem i odpowiada za miliony raczej nie zarabia dziesiatek tysiecy
bo dziesiatki tysiecy to zarabiam ja, wyruszylem z mega biedy
ale nie jest to sukces na miare prezesa wielkiej firmy a raczej nadal szaraczek
  • Odpowiedz
@komakow: pisalem juz, nic ciekawego nie ma do powiedzenia

bieda w domu, ojciec alkoholik, porzucil nas jak bylem w liceum
mama musila wyjechac zagranice, lata 90te
j zostalem w domu sam, dawalem korepetycje zeby miec cos kasy
potem studia, dwa kierunki (ekonomia i informatyka-inf tylko licencjat) by miec dwa stypendia naukowe
  • Odpowiedz
Mam na myśli kogoś kto został dyrektorem/prezesem/właścicielem poważnej firmy, ma pod sobą kupę ludzi, odpowiada za milionowe projekty, a pensje liczy w grubych dziesiątkach tysięcy i to wszystko nie w firmie u wujka ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Rujtan: tak, mój znajomy z liceum. Pochodził z małego miasta, mieszkał w bloku z wielkiej płyty itd ale był cholernie dobry z matematyki i informatyki - wygrywał konkursy i
p.....n - > Mam na myśli kogoś kto został dyrektorem/prezesem/właścicielem poważnej f...

źródło: comment_16621179499ASO8cqst6R56AjoisAGxw.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Rujtan: Są jak najbardziej. W zasadzie wszystkie osoby, które ja znam a do czegoś doszły to własnymi rękami. W moim otoczeniu nie było żadnych synów bogatych rodziców. Poza moim otoczeniem jak spotykałem bogatego syna to zwykle totalnie rozpuszczeni wykolejeńcy którzy wiem że bez rodziców z niczym sobie nie poradzą.
  • Odpowiedz