Wpis z mikrobloga

Wszyscy moczycie gacie przed tą sprawą dla R, będzie tak jak z bilboardami, dajcie już spokój to nigdy nie wyjdzie bo w sdr muszą brać udział obie strony,a nikt typu oryngano czy innych idiotów nie zmusi knura, Sławka czy majora do udziału w tej szopce.
#kononowicz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ViFio: No jak znam szkolną to nikt z tak zwanych latexów nie wystąpi i nikt ich do tego jie zmusi, czyli co? Siedzi piłkarz oringano, Paweł z kategorią E, jakiś drugi Paweł c--j wie skąd, który zamiast pomóc nagrywał ćpuna i będą subiektywnie gadać jacy to oni źli itp? Jakoś nie wiedzę sensu i składu
  • Odpowiedz
@Lotniskojanarodo:
Zastanawiam się nad postawą Sradka, on jest niesamowicie pewny siebie. Podejrzewam, ze ma jakąś umowę na piśmie z Kononem na nagrywanie filmów. Ten nie jest ubezwłasnowolniony, więc jest zdolny do czynności prawnych. Taka umowa nie narzuca też obowiązku opieki jeśli umowa tego nie zawiera. Więc jeśli Krzyś nie jest ubezwłasnowolniony i nie ma orzeczenia o niepełnosprawności intelektualnej, to co można Sradkowi zrobić?? Oczywiście, względy ludzkie i zdrowy rozsądek podpowiadają,
  • Odpowiedz
@PZt37: Tego nie wiedziałem, przewijały mi się tylko jakieś odcinki Daniela Midasa i tam zawsze jakieś dwie strony się ścierały. Trochę to bez sensu jak będzie jedna strona się wypowiadać bo wiadomo, że to będą subiektywne wypowiedzi.
  • Odpowiedz
@WulkanizatorOponMozgowych: Jeżeli chodzi o papiery to jestem przekonany, że wszystko jest na biało, jeżeli do ksieka przychodzi pielęgniarka to albo prywatnie albo ma własną działalność otworzoną, przy której płacąc składki należy się opieka medyczna. Wystarczy, że konon ma działalność i srawek ma działalność wystarczy papier usługodawca - usługobiorca i mogą go w upe pocałować. Wiadomo jaki jest Krzysiek "słuchaj, a on zarabia na Tobie 10k miesięcznie" Knur w-------y bo za
  • Odpowiedz
@WulkanizatorOponMozgowych: Tym bardziej, że oringano się wydaję, że on zarabia, srawek w sensie tyle za wyświetlenia co wardęga albo friz, tu nawet przez cenzurę co drugie słowo jest na "k" więc nie ma co porównywać monetyzacji z takimi kanałami... Załóżmy, że Srawek zarabia 10k co miesiąc na kononie. 2k dla ksieka, 2k aron (to minimum bo podejrzewam, że więcej) opłaty za domek drewniany, też pewnie nie małe jak cały czas
  • Odpowiedz