Aktywne Wpisy
karol-blabert +631
Garztam +7
Siemka.
Szukam gier dla dziewczyny i nie mogę nic znaleźć.
Warunki gry są proste: Musi być prosta i bez spiny, ale z elementami rpg, żeby się czuła jak mocarz. Bez żadnych problemów i oporu.
Do tej pory grała i jej się podobały gry (na poziomie opowieść): Horizon (pierwsza i druga część) Ghost of tsushima. Elden Ring (ale tylko na wierzchu pogrobno na wymaksowanej postaci, bo dalej sobie nie radzi) Titanfall 2.
Nie podobało jej się: Days Gone, wszystkie assasyny, gta, far cry, god of war, skyrim.
Szukam gier dla dziewczyny i nie mogę nic znaleźć.
Warunki gry są proste: Musi być prosta i bez spiny, ale z elementami rpg, żeby się czuła jak mocarz. Bez żadnych problemów i oporu.
Do tej pory grała i jej się podobały gry (na poziomie opowieść): Horizon (pierwsza i druga część) Ghost of tsushima. Elden Ring (ale tylko na wierzchu pogrobno na wymaksowanej postaci, bo dalej sobie nie radzi) Titanfall 2.
Nie podobało jej się: Days Gone, wszystkie assasyny, gta, far cry, god of war, skyrim.
Kobiety też powinny mieć komisję wojskową i powinna ona wyglądać jak na załączonym filmiku, każda 18 latka miałaby:
1. Test płaskodupia
2. Test deski
3. Aktualny przebieg do sprawdzenia w aplikacji mObywatel (w przypadku polek stosownym jest podawanie go w tysiącach kilometrów kutasów)*
*rasizmowi mówię stanowcze nie, ale w przypadku Mokebe powinna być adnotacja ilu jego kolegów też miało dziewczyny polki, zwykła ludzka ciekawość
w przypadku złej sytuacji demograficznej pierwszy rzut strategiczny dupiastych i cycatych julczysk byłby przypisany do oskarków developerskich i tak dalej....
#wojsko #blackpill #ukraina #rozowepaski #niebieskiepaski #p0lka #s--s #zwiazki #tinder #badoo w sumie #harlekinydlaprzegrywow jakbym potrafił pisać xD
@maein No tak, bo my nie mamy urologa...
@Phyrexia Ale ktoś ci karze chodzić do ginekologa?
Wiesz, że są mężczyźni (w tym ja), którzy regularnie (raz w roku) chodzą do urologa na badanie USG jąder? Bo po prostu dbam o swoje zdrowie, nikt mi nie każe tego robić, ale w odróżnieniu
*każe oczywiście, autokorekta działa świetnie...
@NadmiarNiedoboru: Bo masz fajne jajka i jej się spodobały. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@NadmiarNiedoboru: jakbyś faktycznie był na komisji, to wiedziałbyś, że tego listu nie dostajesz na 18, tylko mniej więcej rok później kiedy masz kalendarzowo 19 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@NadmiarNiedoboru: tylko biały cuck sam z siebie wyciąga kartę "nie jestem rasistą"
@NadmiarNiedoboru: sprawdzała czy nie masz przepukliny mosznowej jak ten gościu. Tylko on ma w c--j zaawansowaną.