Aktywne Wpisy

PanNieznanypl +318
Wystawiłem negatyw na allegro, firma znalazła mnie na linkedinie i grozi że przekaże screeny mojej firmie w której pracuje jeśli nie usunę co z tym robić dalej, bo wku..li mnie niemilosiernie i chce ich zniszczyć za takie działania
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet

b_oski +185
Uważam, że wary-obciągary są ostatecznym dowodem na to, że #rozowepaski nie "upiększają" się dla #niebieskiepaski, tylko dla innych różowych.
Dla mnie takie pontony to chyba jeszcze większy turnoff niż tatuaże.
#tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #uroda
I one mają prawa wyborcze...
Dla mnie takie pontony to chyba jeszcze większy turnoff niż tatuaże.
#tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #uroda
I one mają prawa wyborcze...
źródło: wo
Pobierz

#neuropa #nostalgia #bekazprawakow #polityka
źródło: comment_1661763451VTsVELKFLnCAgGjP0CUGXC.jpg
Pobierz- Petru zły, bo popiera KOD
- Petru zły bo poleciał przeleciec koleżankę zamiast iśc na marsz KOD-u ¯\_(ツ)_/¯
ehhh walka korwinowcow z najbardziej anty-lewakcą partią była piękna. Widac merytoryczność .Nowoczesnej przerosła kuców, którzy przyzwyczajeni są do darcia japy, zamiast rzetelnej dyskusji na argumenty.
źródło: comment_1661763905kuFJKSR2drYA27k72Rjm8N.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Fajny ten prezydent - nie czyta z kartki i niedługo jedzie do Chin załatwić nowy Jedwabny Szlak.
@Walther00: Ja!
W końcu zostanie podniesiony wiek emerytalny, wstrętny Tusk go jak zwykle obniżył. A jakie podatki! Jak PiS rozpocznie kadencję to obniży ten VAT, co tymczasowo ten faszysta z Gdańska
NIE NO GORZEJ NIŻ OD ZŁODZIEJI Z PO NIE BĘDZIE
PATRZCIE JAKI MEMOWY
ŚMIESZNIE
SILNA POLSKA HUSA HUSA HUSARIA!
źródło: comment_1661776036NoREjBODhtFBZKHRvbGKv2.jpg
PobierzAle wtedy człowiek był głupi, że myślał że PiS będzie w jakimkolwiek stopniu lepszą alternatywą tej złej PO. Wstyd, wstyd, wstyd
źródło: comment_1661777086oDyBu5WI7CwOAZLuxypnCJ.jpg
Pobierzźródło: comment_1661777764sqy4Yng75nyYdivBWPYFqc.jpg
Pobierz