Wpis z mikrobloga

#biegajzwykopem
~1 dzień~
Po 2 minutach półtruchtu zaczęło mnie bolec serce
Biegałam w sumie jakieś 20 minut z przerwami co chwile na odpoczynek
cel: wzięcie się w garść i schudnięcie
waga: 70 kg/169 cm
po co: wygladam jak świnia
#bieganie #zdrowie
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@heidiyo: mając 70kg wyglądasz jak świnia? ja mam 85 to nie wiem jak ja wyglądam. Wiem że źle i się wziąłem w garść. Ale taka uwaga, nie trzeba sie katować, żeby schudnąć. może na początek lepiej spacery, rower?
  • Odpowiedz
@heidiyo: Polecam gorąco pulsometr, znajdź sobie puls, przy którym jest spoczko (na poczatek pewnie max 150-160, ale to zależy od człowieka) i utrzymuj, niezależnie czy truchtem, marszem czy biegiem. Mi pomogło bardzo na jakieś utraty tchu czy walące serce po dłuższych przerwach. No i do zrzucania wagi bardzo polecam też dietę - aktywność fizyczna bez zwracania uwagi na dietę często miewa odwrotny efekt, bo człowiek głodny jak wilk po bieganku,
  • Odpowiedz
@kogel-mogel: posiadanie pięknej kobiety to sukces genetyczny dla dobrej jakości samca o takim sukcesie przegrywy mogą sobie pomarzyć tak ja nigdy nie wyjde z przegrywu bo mam zespół aspergera i wielu przegrywów na tagu także czesto niezdiagnozowany dla nas nie ma już nadzieji dziękuje za uwagę.
  • Odpowiedz
@Dr_Kkiiddlleerrssoonn: Czasami wystarczy przestać się użalać nad sobą. Typie siedzisz codziennie na tagu przegryw, zamiast zająć się czymś produktywnym, całe swoje niepowodzenie zwalasz na chorobe i wywalone, pora na csa. Ludzie mają większe niepełnosprawności i sobie radzą w życiu. Wymieniliśmy pare zdań a już mnie zmęczyło to twoje marudzenie, więc nie dziwie się że dziewczyny nie są zainteresowane.
  • Odpowiedz
@kogel-mogel: nie wiesz co przeżyłem i z czym musiałem się mierzyć jestem już w c--j zmęczony życiem i nic mi nie pomaga do c---a pana więc co mam do k---y nedzy jeszcze wedlug ciebie robić nie narzekać jak mi jest k---a źle i trzymać to w sobie żebym wybuchł ? jasne jak cie k---a boli to mów że cie nie boli takie rady wasze i nie zwalam na chorobe tylko
  • Odpowiedz