Aktywne Wpisy

krystian-stepaniak +216
Co te beciaki mają w tych łbach XD
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #logikaniebieskichpaskow #blackpill
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #logikaniebieskichpaskow #blackpill
źródło: IMG_8207
Pobierz
nowszyja +169
Chyba, że to Habibi z kraju trzeciego świata, który na co dzień rozwozi żarcie na Uberze, to jego te wymagania nie dotyczą.
#p0lka #logikarozowychpaskow #blackpill
#p0lka #logikarozowychpaskow #blackpill
źródło: HEpUFTDWEAAwjxj
Pobierz

źródło: comment_1661672020DXfV3Sdc82wciLjh31jDNc.jpg
Pobierz@materazzi: Ta zasada działa tylko wyłącznie u beciaków a nie u samców alfa.
@PrawaRenka: bo w PUA nie wystarczy pójść na pierwszy lepszy kurs i nauczyć się kilku tekstów na podryw. To bardzo długi proces zmiany siebie, zmiany poglądów na temat relacji damsko-męskich, pozbycia się myślenia i działań typowych dla spermiarzy, kuków i przegrywów.
@Uriel12: Niekoniecznie - nie wszystko kręci się wokół wyglądu. Tzn. takie sytuacje może mają miejsce w klubie, na imprezie, w pracy. Ale np gdzieś na ulicy możesz zaskoczyć laskę spontanicznością i nawet nie zdąży Ci wysłać sygnałów bo nie pomyśli że jej się
xDDDD
Jaki cope hahaha.
@oslet: zależy w jakim kontekście. generalnie definicją tego jest po prostu skuteczne radzenie sobie z czymś. np organizm cope'uje z ćwiczeniami robiąc się silniejszym. w kontekście jaki mamy w poście opa jest to po prostu oszukiwanie siebie
Moja dziewczyna zagadała do mnie przy automacie do kawy. Zapytała czy nie potrzebuje pomocy. Objechałem ją wzrokiem i odburknąłem, żeby spadała. Trzy dni później i tak byliśmy razem.
PUA to giga cope dla frajerów i maszyna
Gniję z redpillowców co myślą, że zastąpią prawdziwą atrakcyjność (prawdziwą czyli fizyczną) jakimiś cope-gierkami, które nie działają. A nawet jakby działały to i tak bylibyście pożałowania godni bo zamiast prawdziwego pożądania dostawalibyście od
@Abu_Hajaar: Znam ze 3 pary gdzie gość podszedł na ulicy do laski bo mu się spodobała i dzisiaj są razem.
Wyjdź może z piwnicy i się rozejrzyj że nie wszystko jest takie jakie pokazuje blakpyl