Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szymi35: czego oni tych brod nie zgola obrzydliwych. Jak łoniaki wygladaja az na rzygi zbiera. Jak mozna sie tak oszpecac i jeszcze wierzyc ze ich smieszny bog tak chce hahaa zidiocenie totalne. Jak mozna tak daleko od nauki byc i w bajki wierzyc napisane przez zacofanych oszolomow tysiace lat temu. Koszmar.
Swiecki kraj powinien zakazywac wszelkiego okazywania publicznie i gloszenia jakis zabobonow i oglupiania spoleczenstwa.
  • Odpowiedz
@corryand: mało tego. Według Koranu taki sposób noszenia brody że zgolonym wąsem jest wyraźnym agresywnym gestem wobec cywilizacji chrześcijańskiej i zachodniej. Koran bowiem nakazał nosić zarost będący przeciwieństwem zarostu noszonego przez białych ludzi (w formie zwykłego zapuszczonego wąsa). Tyle że to faktycznie było 1,5 tysiąca lat temu. Ciekawe czy Roksysyn i Boloński wiedzą że według religii ich trenerzy mogą im u--------c łby przy samej dupie
  • Odpowiedz
@szymi35: wiem o tym i dla mnie to zidiocenie totalne, tak samo jak nasladowanie z ubostwianiu kotow a nie psow bo mahomet tak mowil, nie jedzenie swin itd no debilizm. Wystarczy na to spojrzec obiektywnie i zobaczyc jakim sie jest idiota. Ale wiem, ze wypranych mozgow sie nie da wyleczyc i nie dostrzega nigdy swojego opetania skoro od malego czlowiek bym przez starych niszczony psychicznie i oglupiany.
  • Odpowiedz
@elgrecqo: ja jem wszystko i drob i wieprzowine i wolowine ;) Jedynie dziczyzna mi nie lezy.
A zeby ktos ze wzgledow religinych nie zjadl od czasu do czasu cudownego boczku z jajkami czy carbonary to niezla beka xd
  • Odpowiedz
@elgrecqo: no zalezy jaki xdd wiekszosc uwaza ze karcenie i bicie zony czy gwalcenie niewiernych jest ok ale boczku zjesc nie mozna bo nie dostanie sie 72 dziewic (hurys) w niebie haha. Czaicie w takie cos wierzyc? I jeszcze wszystko czym sie kieruja w zyciu to ruchaniem?

A katole rownie przebrzydli sa i ci w kosciolach siedzacy to najwieksi hipokryci i grzesznicy dlatego tam laza liczac ze wtedy ich bog
  • Odpowiedz
@elgrecqo: z koz beda zadowoleni pewnie tak samo jak kobiet hahah xd
Mysle, ze jakikolwiek bog o inteligencji wyzszej niz czlowiek uznalby ich za skonczonych debili oceniajac ich poczyniania na ziemi i za szkodliwych pasozytow i wykopal z tego nieba xd
  • Odpowiedz