Wpis z mikrobloga

Inflacja najwyższa od 30 lat, paliwo najdroższe w historii, realne zagrożenie braków żywności, prawdopodobnie już za 3 miesiące braki prądu i ogrzewania.

A PiS nadal z poparciem ponad 30% xDD

Polacy to najgłupszy naród świata xD

A ja się kiedyś dziwiłem, jak mogło dojść do rozbiorów. Teraz już wiem xDD

#bekazpisu #bekazpolakow #bekazprawakow #neuropa #4konserwy #paliwo #gaz #polityka
boskakaratralalala - Inflacja najwyższa od 30 lat, paliwo najdroższe w historii, real...

źródło: comment_1661589726w7YF8ehwg0t8s3Io4H0UhF.jpg

Pobierz
  • 62
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
A najzabawniejsze jest to, że to nie pokazuje jaki zły jest PiS. To pokazuje jak FATALNA była PO skoro MIMO WSZYSTKO ludzie nie chcą jej powrotu

@rachuneksumienia: xD

Afery majątkowe PO kontra buraczana oligarchia pisowców to tylko jeden przykład ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kolejny - jak Komor pieprznął o zmianie pracy i wzięciu kredytu to do dzisiaj mu to pamiętają. A jak Pisowiec walnie że można jeść mniej i taniej, a wakacje spędzać u znajomych to po
  • Odpowiedz
Polacy to najgłupszy naród świata xD

@boskakaratralalala: e tam, nie, zebym bronil pisu, absolutnie, ale warto pamietac, ze socjaluchy rzadza w wielu krajach z podobnym efektem i nadal sa wybierani zarowno w nich, jak i w tych, ktorych ta zaraza jeszcze nie dotknela
  • Odpowiedz
@boskakaratralalala: Od 30 lat powiadasz? xD Nawet nie umiesz sprawdzić informacji, które zamieszczasz. Inflacja w Polsce 30 lat temu wynosiła 43%. 29 lat temu 35,3% jakbyś twierdził, że o rok się pomyliłeś. No i 31 lat temu 70,3%.
  • Odpowiedz
globalny kryzys i ogólnoeuropejskie problemy z energią/gazem itd. to też wina naszych polityków

@Golfinho: nie czytales wykopowych ekspertow z neuropy? te problemy istnieja tylko w naszym kraju xD ratunkiem moze byc tylko tusk ktory jak tylko wygra to od razu skoczy sie wojna i wszystkie problemy klimatyczne xD
  • Odpowiedz
@boskakaratralalala: ja też się dziwiłem jak można było doprowadzić w tak krótkim czasie zjazd z potęgi militarnej i ekonomicznej świata do rozbiorów w niecałe 100 lat. A potem trochę poczytałem i zobaczyłem jakimi warchołami od wieków jest nasz naród, który w imię jakichś chorych szabelkowych odjazdów jest w stanie skłócić się absolutnie z wszystkimi (oprócz KK, który zawsze był i jest nam wrogi jako państwu). Szczytem szczytów była konfederacja targowicka,
  • Odpowiedz