Aktywne Wpisy

zyxinx +116
#dom #nieruchomosci #prawo #deweloper
Mirki i Mirabelki, potrzebuję waszej porady.
Kupiłem dom na osiedlu domków szeregowych. Osiedle składa się z dwóch szeregówek, w każdej po 12 domów. Każdy dom ma wydzieloną geodezyjnie działkę, czyli na osiedlu są 24 osobne domy. Służebność dotyczy tylko drogi dojazdowej na osiedlu (pas dwóch metrów).
Zgodnie z miejscowym planem zagospodarowania każdy segment posiada wydzielone własne miejsce na odpady (oznaczenie „c” na
Mirki i Mirabelki, potrzebuję waszej porady.
Kupiłem dom na osiedlu domków szeregowych. Osiedle składa się z dwóch szeregówek, w każdej po 12 domów. Każdy dom ma wydzieloną geodezyjnie działkę, czyli na osiedlu są 24 osobne domy. Służebność dotyczy tylko drogi dojazdowej na osiedlu (pas dwóch metrów).
Zgodnie z miejscowym planem zagospodarowania każdy segment posiada wydzielone własne miejsce na odpady (oznaczenie „c” na
źródło: wiata
Pobierz
cassiopei +262
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Poprzednie zakończenie to współpraca z Hanako, teraz poszedłem w bój z Rogue.
I szczerze - ta gra jest ZAJEBISTA.
Wiem, że ma bugi. Wiem, że wypowiadam się z perspektywy #pcmasterrace Wiem, że konsolowcy zostali wydymani bez mydła. Wiem, że w grafice można by dużo poprawić.
Ale IMO to tak - bugi nie utrudniają grania, teraz przy drugim przejściu spotkałem dosłownie 2-3 graficzne. Co do grafiki - generalnie jest w pytę. Tzn. inaczej - zupełnie wystarczająca, żeby cieszyć się grą.
Natomiast to, co moim zdaniem miażdży, to fabuła. I też mam świadomość, że można ją było jeszcze bardziej rozbudować. Że wiele wątków jest spłaszczonych. Ale ogólnie za pierwszym razem grałem z emocjami "co się stanie". Wiadomo, za drugim już wielu rzeczy się spodziewasz, ale wybór innego zakończenia dalej potrafi zaciekawić i zaskoczyć.
Ogólnie, w mojej ocenie jest to dobra gra, która dał mi wiele przyjemności. I tyle.
#gry
@GramofonPannyJanki: XD i nawet XDXD Oczywiście, masz świętą rację z tym szyderstwem. Co zresztą odzwierciedla cena akcji CDPR. Nie napisałem nigdzie, że firma zachowuje się OK. Napisałem tylko, że w mojej ocenie to spoko gra i że dobrze się bawiłem grając w nią. Nic więcej...
@ffallen: Oh boy, here we go again :D
To jak są wymodelowane npc, system dialogow gdzie możemy sobie chodzić. Bardzo lubię przenikanie się zadań między sobą. Jakieś dodatkowe czy inne komentarze npc w zależności co lub w jakiej kolejności zrobiliśmy itp. Dużo w tej grze jest napracowanka.
@mbasasello: XD Połowa wątków w CP jest ucięta w połowie. Zadania poboczne to kompletne przynieś, wynieś, pozamiataj, gdzie fabuła jest nawet bardziej niż okrojona. Ta gra to jedno wielkie 6/10.