Wpis z mikrobloga

Powiem Wam, że z okazji kupienia nowej karty graficznej przeszedłem po raz drugi #cyberpunk2077
Poprzednie zakończenie to współpraca z Hanako, teraz poszedłem w bój z Rogue.
I szczerze - ta gra jest ZAJEBISTA.
Wiem, że ma bugi. Wiem, że wypowiadam się z perspektywy #pcmasterrace Wiem, że konsolowcy zostali wydymani bez mydła. Wiem, że w grafice można by dużo poprawić.
Ale IMO to tak - bugi nie utrudniają grania, teraz przy drugim przejściu spotkałem dosłownie 2-3 graficzne. Co do grafiki - generalnie jest w pytę. Tzn. inaczej - zupełnie wystarczająca, żeby cieszyć się grą.
Natomiast to, co moim zdaniem miażdży, to fabuła. I też mam świadomość, że można ją było jeszcze bardziej rozbudować. Że wiele wątków jest spłaszczonych. Ale ogólnie za pierwszym razem grałem z emocjami "co się stanie". Wiadomo, za drugim już wielu rzeczy się spodziewasz, ale wybór innego zakończenia dalej potrafi zaciekawić i zaskoczyć.
Ogólnie, w mojej ocenie jest to dobra gra, która dał mi wiele przyjemności. I tyle.
#gry
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

a jak tam dlc, ograłeś? podobały się?

@GramofonPannyJanki: XD i nawet XDXD Oczywiście, masz świętą rację z tym szyderstwem. Co zresztą odzwierciedla cena akcji CDPR. Nie napisałem nigdzie, że firma zachowuje się OK. Napisałem tylko, że w mojej ocenie to spoko gra i że dobrze się bawiłem grając w nią. Nic więcej...
  • Odpowiedz
  • 0
@mbasasello Ja w Cp2077 najbardziej lubię chyba z jakimi detalami są zrobione niektóre elementy gry.
To jak są wymodelowane npc, system dialogow gdzie możemy sobie chodzić. Bardzo lubię przenikanie się zadań między sobą. Jakieś dodatkowe czy inne komentarze npc w zależności co lub w jakiej kolejności zrobiliśmy itp. Dużo w tej grze jest napracowanka.
  • Odpowiedz
Natomiast to, co moim zdaniem miażdży, to fabuła.

@mbasasello: XD Połowa wątków w CP jest ucięta w połowie. Zadania poboczne to kompletne przynieś, wynieś, pozamiataj, gdzie fabuła jest nawet bardziej niż okrojona. Ta gra to jedno wielkie 6/10.
  • Odpowiedz