Aktywne Wpisy

cuks +52
Jakiś czas temu umówiłam się na pierwszą randkę z tindera z facetem, którym byłam oczarowana, zauroczona wręcz, byłam tak zestresowana na spotkaniu, że zabrakło mi śliny w gardle, po jakichś 20 minutach typ złapał mnie za rękę jakbyśmy byli małżeństwem z dziesięcioletnim stażem, później z uśmiechem chwycił mnie za nogę i zażartował żebym się rozluźniła, zamurowało mnie, wyszłam z baru w którym się umówiliśmy z pretekstem, że źle się czuję, płakałam całą

Pink_Floyd +31
#alkohol #alkoholizm #zdrowie #kiciochpyta
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,

Co to znaczy? Ano to, że Janusze obecnie masowo zgłaszają, że mieszkają osobno po 5 osób w jednym domu i ogrzewają się jednym piecem.
I cyk, 5 x 3 000 zł wpada, bo gmina nie ma jak weryfikować prawdziwości oświadczenia o gospodarstwach domowych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazpisu #wegiel #dodatekweglowy #inflacja #polska #januszebiznesu
źródło: comment_1661245236Q0vseBePzPRW75r5VacXla.jpg
PobierzProblem polega na tym, że wniosek rozpatrywany jest na podstawie oświadczenia.
@kszaku: nie może, gospodarstwa domowe mogą się łączyć i dzielić praktycznie z dnia na dzień.
@kszaku: Nikt w moim miescie nie chodzil, nikt nie dzwonil, wniosku nigdy nie zlozylem XD
W dupie mam jakies panstwowe zapomogi, ale pewnie nie jestem jedyny
Art.
Wybierz jedno XD ja się nawet nie zgłosiłem do tego spisu i #!$%@? mi ktokolwiek zrobił, myślisz że oni będą coś weryfikować z jakimiś spisami jak tam u nich nikt wyszukaj pionowo w excelu nie umie XD
@kszaku: Dane ze spisu objęte są tajemnicą statystyczną i nie można ich wykorzystać do innych celów niż opracowania statystyczne.
#!$%@?ąc od tego, spis był rok temu i już na pewno nie są to dane aktualne ( ͡°
Czy ktos se wbija
z 10 wnioskami na ciotki babki wujki i heja? A na kartce jeden numer konta x10?
Ciekawi mnie to kartonowe panstwo XD
@totson: to wiadomo, czego innego się po nich spodziewać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@eric2kretek: Tak bezczelnie to chyba nie. Ale podział na 2 gospodarstwa domowe w jednym budynku (dziadkowie osobno, dzieci osobno) już jest na porządku dziennym