Aktywne Wpisy

bruhmomentow +36
Sądząc po cenach nie ma sensu chodzić do tych niemieckich tuskosklepów jak lidl i kaufland, ja kupuje tylko w polskich sklepach takich jak biedronka tu mnie przynajmniej żymianie nie okradną
źródło: jestempierdolnieta
Pobierz
Rembrant +32
W zeszłym tygodniu posadzone do gruntu 5000szt Jalapeno i 2000szt innych ostrych odmian
Mój tag do obserwowania #jalapenofarm
(。◕‿‿◕。)
#chilihead #gotujzwykopem #chili #ostrezarcie #ogrodnictwo
Mój tag do obserwowania #jalapenofarm
(。◕‿‿◕。)
#chilihead #gotujzwykopem #chili #ostrezarcie #ogrodnictwo
źródło: temp_file2031113851680737406
Pobierz

#blackpill #redpill #przegryw #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
źródło: comment_16612380684Kir20zG9M0Nnq0JWW7ceY.jpg
Pobierz@harold97: Niestety tak. Przekonasz się jak pójdziesz do pierwszej pracy. Zobaczysz ile obowiązków i odpowiedzialności ma twój manager a ile dyrektor a ile masz ty xD.
Dostaniesz co prawda mniej z podziału dóbr, ale wracasz spokojnie do domu, kładziesz się na p---ę/idziesz na rower/na ryby/na siłkę/grasz sobie w gierki i generalnie wyjebongo do nastepnego
@harold97: Mniej blackpilla synku, bo popsuje ci się w główce i nie znajdziesz sobie już nigdy kolegów
więc nie p-----l, że to jakaś oczywista oczywistoś o której się nie powinno mówić
dziecko, nawróć się z blupilla bo strzelisz magika w wieku 30 lat
Urodzeni w dobrym domu i atrakcyjni fizycznie ludzie mają łatwiej. Ale ty tez masz korzystać z tego, co dostałeś od życia, bo nie urodziłeś się w Pakistanie albo w Indiach w brudnej kaście, masz kąkuter z internetem, prawdopodobnie własny pokój i opłacony czynsz.
W skali międzynarodowej już jesteś wygrywem
W skali międzynarodowej miska ryżu od mateo wygląda spoko i nie powinniśmy marudzić
W skali międzynarodowej Mamy całkiem spoko władzę
Skalą międzynarodową możesz sobie co najwyżej tyłek podetrzeć
W skali międzynarodowej miska ryżu od mateo wygląda spoko i nie powinniśmy marudzić
W skali międzynarodowej Mamy całkiem spoko władzę
Skalą międzynarodową możesz sobie co najwyżej tyłek podetrzeć
@harold97: Ale zdajesz sobie sprawę, że przez swoją toksyczność jesteś tu, gdzie jesteś? Nie przez brak wpływów rodziców i przeciętny
Zdaje sobie sprawę, że gdyby starzy nie byli patologią a mój wygląd był lepszy to nie znajdował bym się gdzie się znajduje