Aktywne Wpisy

bruhmomentow +23
Sądząc po cenach nie ma sensu chodzić do tych niemieckich tuskosklepów jak lidl i kaufland, ja kupuje tylko w polskich sklepach takich jak biedronka tu mnie przynajmniej żymianie nie okradną
źródło: jestempierdolnieta
Pobierz
nextlvl +51

#blackpill #redpill #przegryw #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
źródło: comment_16612380684Kir20zG9M0Nnq0JWW7ceY.jpg
Pobierz@TheRealMikz: Takim ludziom będziesz 10 lat tłumaczył, dawał przykłady i palcem pokazywał, a oni i tak będą Ci
@TheRealMikz: Hurr durr normiku, co Ty wiesz, Ciebie mama i tata wychowali w bloku z wielkiej płyty a mnie w ziemiance, musiałem spać na
Dlatego gardźcie brzydkimi i ich doświadczeniem oraz zdaniem, bo jest tych osób statystycznie mało w populacji. To jest zwykłe s-----------o i pogarda.
@gnomol: nikim nie gardzę, a już tym bardziej tymi, o których napisałeś. Zwracam uwagę na patologiczny mechanizm całej społeczności skupionej pod tagiem #przegryw - zamiast próbować odnaleźć się w świecie i wydrapać się z przegrywu to go ćpacie i ściągacie się nawzajem w coraz gorszą beznadzieję.
A jak ktoś zwraca na to uwagę, to nazywacie go normikiem, oczekujecie gotowych rozwiązań,
@gnomol: chyba lepiej wiem jakie mam emocje w stosunku do innych.
Nigdzie tego nie napisałem. Uważam, że nie jest statystycznie możliwe żeby większość z tagu miała takie fatalne rozdanie jak na tym memie. Tyle.
Nie robicie
@gnomol: no jakby niepełnosprawni siedzieli i p--------i, że nie ma dla nich żadnej nadziei bo są niepełnosprawni, i tworzyli społeczność niepełnosprawnych pogodzonych z losem pozbawionym nadziei, to mógłbym napisać im dokładnie to samo.
Ja Ci powiem inaczej, przegrywy sprawiają wrażenie ludzi przekonanych, że wszyscy, którzy próbują do nich przemówić, to piękne oskarki z bogatych rodzin mieszkające na osiedlach deweloperskich, z odziedziczoną firmą