Aktywne Wpisy

freddd +6
Macie jakie swoje ulubione piwa?
#p--o #a-----l
#p--o #a-----l

tojapaweu +108
Generalnie to co ten chłopak winny, że jest amatorem i przerosła go moc auta? Biorę udział w zawodach to nie myślę czy stoją ludzie tylko myślę o rywalizacji.
To jakby skoczka narciarskiego karać, bo postawili widownię na 130 metrze i w nich wleciał.
No ale jakby jechał starym Fordem czy Skoda to nie byłoby problemu. Problem jest, że d--a ludzi piecze, że małolat ma auto za pol bańki.
#krosno #
To jakby skoczka narciarskiego karać, bo postawili widownię na 130 metrze i w nich wleciał.
No ale jakby jechał starym Fordem czy Skoda to nie byłoby problemu. Problem jest, że d--a ludzi piecze, że małolat ma auto za pol bańki.
#krosno #
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#blackpill #redpill #przegryw #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
źródło: comment_16612380684Kir20zG9M0Nnq0JWW7ceY.jpg
PobierzNie, nie zobaczysz. Szczególnie od rocznika 94 i wyższego. Tam praktycznie nie ma nikogo poniżej przeciętnej, a samych przeciętnych jest z każdym rokiem coraz mniej.
Ja też kilku i każdy hardo wegetuje. A ci Twoi, jak żyją?
Nie przeczę zjawisku hipergamii wśród kobiet. Jednocześnie nie zgadzam się z jego skalą rysowaną przez Was na tagu.
@
z ładną dziewczyną, to są takie fantazje, współczesne mity. Idź stąd, bo aż żal czytać takie wysrywy. Szkoda argumentować z takim fanatykiem jak ty, który widzi tylko siebie i jedzie na stereotypach. Naprawdę trzeba być ograniczonym, by każdego tutaj piszącego wrzucać do worka bezrobotny. Ludzie chcą się wyżalić, bo są brzydcy i jest im ciężko, a przychodzi taki ktoś i będzie misję prowadził.
@kamil150794
@gnomol: patrz, a ja widziałem ¯\_(ツ)_/¯. Sorry że nie robiłem zdjęć, ale nie jestem p------y żeby losowych ludzi na ulicy fotografować. Poza tym to nie jest aż tak niezwykłe zjawisko żeby wymagało dokumentowania.
Oczywiście, bo przychodzi taki ktoś jak ty i wydaje mu się, że zbawia świat. Jedna wielka pogarda od ciebie bije.
@gnomol: ok, widocznie mi się śnili...
@TheRealMikz: To świetny pomysł. Nie musi być nawet prywatne, ale niech weryfikatorem będzie zdjęcie twarzy. I niech będzie też publicznie widoczne. Zapewniam Cię, że wtedy nikt taki jak Ty nie przyjdzie i nie będzie robił wysrywów i udzielał pseudo-rad.
@kamil150794: w ich przypadku akurat tak, z ryja przeciętni w sumie wszyscy. Ani chady, ani jakieś paskudy.
@gnomol: niczego takiego nie stwierdziłem, bo i też wcale tak nie myślę. Poza tym nie powiedziałem "brzydkich jest mało", w ogóle nic nie mówiłem o brzydkich. Widzisz w moich postach rzeczy, których tam kompletnie nie ma.
Pisałem o tym, że ludzi tak skrzywdzonych przez los jak koleś w memie jest mało, ale on nie tylko, zgodnie z twierdzeniami z mema, jest brzydki,
Zauważ też, ze większość wchodzi na tag, kiedy JUŻ jest s---------a. Już poznała, że nie ma normalnego życia. Większość osób
@kamil150794: tylko że ja absolutnie nic nie pisałem o osobach brzydkich, to Wy przez cały czas o nich piszecie i sugerujecie jakbym ja powiedział, że na tagu jest mało brzydkich. Jestem przekonany, że masz rację, że na tagu jest więcej brzydkich niż gdzie indziej, że jest więcej osób z depresją niż gdzie indziej,
Komentarz usunięty przez autora
@gnomol: trzeźwy jesteś? Zacytuj ten fragment.