Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 23
@panikaman: a co Cię boli co kto nosi. Ten wykop to powoli staje się ławką na której zbierają się na wsi dziadkowie i obgadują wszystko co im nie pasuje.
Po pierwsze to nic Ci do tego kto i co ubiera.
Po drugie zdjęcia dupy z przyczajki są równie obleśne jak walenie konia na placu zabaw wśród dzieci.
  • Odpowiedz
  • 3
@panikaman
Trochę nie rozumiem w ogóle problemu. Zerkniesz jak masz ochotę, jak nie to nie, omijasz ja i idziesz w swoją stronę. Jak ona niby tym swoim strojem komukolwiek zawadza?
  • Odpowiedz
@panikaman: Zauważyłem coś takiego, że starsi czesto mówią: a za moich czasów to tak nie było, młodzi teraz robią to i to oraz tamto. Tak naprawdę to nam starszym #!$%@? do tego, nie robią gorzej tylko inaczej. Generalnie na tym polega rozwój, jak słyszę, że nasza starszych moda czy zachowania były lepsze to mnie krew zalewa bo to nie prawda.
Młodzi robią z kościołem to na co my odwagi nie
  • Odpowiedz
Potem wszyscy sie gapią na dupe jakiejs julki a nie na to co trzeba

@panikaman: Nie wszyscy. Gapiący sam wybiera na co się gapi.

Aż mi się przypomniały wysrywy katoprzegrywów z forum frondy, jak to nie mogą się na mszy skupić, bo niewiasty latem z okrytymi ramionami śmią przychodzić.
  • Odpowiedz
Do tej glownej straż jej nie wpuściła hehe

@panikaman: i bardzo dobrze - co to w ogóle za zwyczaje że się roznegliżowanym wchodzi do świątyni? Świątyń muzułmańskich nie zwiedzisz jak masz szorty i niezasloniete ramiona więc dobrze że z chrześcijańskimi też tak postępują
  • Odpowiedz
Potem wszyscy sie gapią na dupe jakiejs julki

Jak się gapia na dupę Julki zamiast się modlić

@panikaman: @Glikol_Propylenowy: to nie chodzi o gapienie się na dupę julki bo faceci też mają być ubrani skromnie tylko o to chodzi, że na pogrzeb czy na audiencję do królowej czy papieża nie ubierzesz się w szorty - okazujesz szacunek gospodarzowi, są pewne zasady dress code. Nie podoba ci się to
  • Odpowiedz