Wpis z mikrobloga

@panikaman:

Narzekaj,że Julki noszą odkrywające tyłki ubrania

Zrób z ukrycia w miejscu publicznym wśród ludzi zdjęcie Julki

Ty masz coś nierówno pod kopułą chłopie
Już po tekście,że „wabią” one takimi ubraniami Oskarków widać,że nie jesteś zdrowy na umyśle
  • Odpowiedz
@Glikol_Propylenowy:

Jak się gapia na dupę Julki zamiast się modlić to nie wiem co oni k---a robią w świątyni

To niech Julki przychodzą najlepiej z gołą dupą i wywalonym bimbałkami na wierzchu, skoro to nie jest problem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Może w końcu zacząłbym chodzić do kościoła (σ ͜ʖσ)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Glikol_Propylenowy: mnie 20 lat temu nie wpuszczono do bazyliki w rzymie bo mialem spodnie nad kolano. Moim zdaniem dobrze, ze nie wpuszczają. Potem wszyscy sie gapią na dupe jakiejs julki a nie na to co trzeba

@panikaman: hmm jeśli zakryta d--a i odsłonięte nogi odwracają od wiary, to może warto zastanowić się czy twoja wiara nie jest za słaba?
  • Odpowiedz
@panikaman masz n------e we łbie? Jest upał 30 stopni a tobie przeszkadza, że laska założyła krótkie spodenki i nie kisi sobie cipska xD
A te teksty typu "wabienie" są tak głupie, że ja nie mogę. Gdyby jakiś stary dziad chodził z brzuchem na wierzchu to byś nic ofc nie powiedział
  • Odpowiedz
ć to nie wiem co oni k---a robią w świątyni

@Glikol_Propylenowy: Bo są turystami? Tu nawet nie chodzi o seksualizację - jak ktoś odbiega ubiorem od okazji to niepotrzebnie rozprasza uwagę zwiedzających (taki już jest umysł, że coś nieoczekiwanego zawsze przyciąga uwagę).
  • Odpowiedz
@Berkel_88: Ale widzisz, że takie rozwiązanie problemu jest wyrwane wprost ze średniowiecza? To nie ta dziewczyna ma problem, żeby się zasłaniać, tylko taki człowiek jak Ty, żeby na nią nie patrzeć w sposób grzeszny - skoro idziesz do świątyni ma Cię obchodzić w niej Bóg, modlitwa, skupienie i przemyślenia a nie inne osoby dookoła. Jeśli to drugie jest ważniejsze dla "katolika" to wybacz, ale nie mamy o czym rozmawiać, możesz
  • Odpowiedz
@Glikol_Propylenowy prawda taka, że nie powinni wpuszczać tak jak mężczyzn w zakrtotkich spodenkackh, bo to nie nie wypada, tak samo jak nie wypada przyjść na pogrzeb, stype ubranym jak na karnawał, czy sylwestra.
A z tym że. Bóg ma mnie obchodzić, modlitwa itp to weź se to wsadz w. 4litery, ludzie są ludźmi, są słabi, jeśli uważasz, że ludzie nie myślą o seksie, choćby młody mężczyzna, któremu buzują hormony, to żyjesz
  • Odpowiedz
@Filippa nie krótkie spodenki, tylko ZA krótkie spodenki. Wystają pośladki, to nie jest plaża, rynek nocą itp. Niech się tak ubierze na ceremonię pogrzebowa, stype, po odebranie świadectwa, na rozmowę o pracę (no choć tutaj wiadomo zależy od pracy)
  • Odpowiedz
@Berkel_88 xDDD co ty w ogóle mówisz? Co to za bzdura z tym popędem xd Jak widzisz odkryte ramiona to ci staje?
Dlaczego w Hiszpanii każdy ma wywalone jak baba z cyckami na wierzchu sobie chodzi po plaży? To kwestia kulturalna a nie jakiegoś popędu xd no i każdy z nas umie kontrolować popęd (wykluczając osoby z zaburzeniami) inaczej bylibyśmy na równi z prymitywnymi zwierzętami.
  • Odpowiedz
@Berkel_88 uważasz, że kobietom nie buzują hormony? Tak, to normalne, że ludzie myślą o seksie, ja również myślę, ale te bzdury, że laska nie powinna wchodzić gdzieś z krótkimi spodenkami, to trochę myślenie zamordystyczne rodem z islamu. Jest lato, 30 stopni a ktoś ma się kisić bo przyjdzie wykopek i powie ze tak nie wypada
  • Odpowiedz
@Filippa nie pisze o krótkich tylko za krótkich jak na zdjęciu, raz że to może być obleśne gdy dziewczyna jest gruba, ma celuit itp. A dwa może zaburzać modlitwę, rozmowę z panem bogiem. To potfrai rozproszyć, tak samo jak grająca muzyka potrafi rozproszyć
  • Odpowiedz