Aktywne Wpisy
Koichi +5
Spotkał się ktoś z czymś takim? Sprzedaję obudowę do PS4 ale kupujący potrzebuje mój adres email. O co chodzi?
#olx
#olx
karski +1173
Chciałbym złożyć podziękowania wykopkom aktywnie zaangażowanym w r------------e mafii deweloperskiej w Polsce. To wszystko zaczęło się tutaj. Tu chodzi o przyszłość naszą i naszych dzieci i stawianie oporu s--------m, którzy bez umiaru żerują na zwykłych obywatelach, którzy chcą po prostu uczciwie pracować, by móc godnie życ. Oby jak najwięcej osób zdało sobie sprawę z powagi sytuacji. Następni do ostrzału agenci nieruchomości i fliperzy.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
To odruch i natura. Co z tym zrobisz dalej to już kwestia zasad i człowieczeństwa
@panikaman: nic tak nie psuje mszy jak wzwód u księdza
Natura i instynkt. Jak ktoś przyjdzie w stringach to niestety człowiek zerknie.
Ty masz coś nierówno pod kopułą chłopie
Już po tekście,że „wabią” one takimi ubraniami Oskarków widać,że nie jesteś zdrowy na umyśle
To niech Julki przychodzą najlepiej z gołą dupą i wywalonym bimbałkami na wierzchu, skoro to nie jest problem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Może w końcu zacząłbym chodzić do kościoła (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@panikaman: hmm jeśli zakryta d--a i odsłonięte nogi odwracają od wiary, to może warto zastanowić się czy twoja wiara nie jest za słaba?
A te teksty typu "wabienie" są tak głupie, że ja nie mogę. Gdyby jakiś stary dziad chodził z brzuchem na wierzchu to byś nic ofc nie powiedział
@Glikol_Propylenowy: Bo są turystami? Tu nawet nie chodzi o seksualizację - jak ktoś odbiega ubiorem od okazji to niepotrzebnie rozprasza uwagę zwiedzających (taki już jest umysł, że coś nieoczekiwanego zawsze przyciąga uwagę).
A z tym że. Bóg ma mnie obchodzić, modlitwa itp to weź se to wsadz w. 4litery, ludzie są ludźmi, są słabi, jeśli uważasz, że ludzie nie myślą o seksie, choćby młody mężczyzna, któremu buzują hormony, to żyjesz
Dlaczego w Hiszpanii każdy ma wywalone jak baba z cyckami na wierzchu sobie chodzi po plaży? To kwestia kulturalna a nie jakiegoś popędu xd no i każdy z nas umie kontrolować popęd (wykluczając osoby z zaburzeniami) inaczej bylibyśmy na równi z prymitywnymi zwierzętami.