Aktywne Wpisy
EmcePomidor2 +330
W ciągu ostatniego roku:
Piłem alkohol. Nie byłem dobrym człowiekiem. Trafiłem do szpitala psychiatrycznego na miesiąc.
A potem:
- pokonałem kompletnie depresje
- pokonałem alkoholizm
- zmieniłem się psychicznie z pomocą psychologa
- schudłem 45kg w 8 miesięcy, chudnę dalej
- uprawiam sport - boksu trochę, pływanie, siłownia
- a teraz oświadczyłem się swojej kobiecie z Ukrainy którą poznałem ponad rok temu, ona mi pomogła we wszystkim i teraz powiedziała tak
to
Piłem alkohol. Nie byłem dobrym człowiekiem. Trafiłem do szpitala psychiatrycznego na miesiąc.
A potem:
- pokonałem kompletnie depresje
- pokonałem alkoholizm
- zmieniłem się psychicznie z pomocą psychologa
- schudłem 45kg w 8 miesięcy, chudnę dalej
- uprawiam sport - boksu trochę, pływanie, siłownia
- a teraz oświadczyłem się swojej kobiecie z Ukrainy którą poznałem ponad rok temu, ona mi pomogła we wszystkim i teraz powiedziała tak
to
wolny_kot +144
To już jest jawne #pieklomezczyzn
#afera #zlodzieje #przegryw
a moze to byla akcja studia zeby sie rozreklamowac?( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pawel_je: Nie wiem ale skarpetki ma brudne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@brednyk: Śledzę. Jakiś mirek ma kontakt z tatuażystą i też do niego napiszę czy ma jakiś update.
@Diamond-kun: Moderacja powinna zrzucić wpis momentalnie jak tylko się pojawił. A on się trzymał tydzień. Jak ja wrzuciłem dane wolfkidy (jej IG) to dostałem bana w ciągu godzin, a ona
Masa mirków (w tym ja) zwróciliśmy uwagę, że udostępnione zostały dane niewinnego względem prawa człowieka, więc nie może ona publikować jego danych i obsmarowywać go w ten sposób. Tatuażysta napisał swoją wersję i było słowo przeciwko słowu.
Ja w ramach odwetu udostępniłem jej IG za co dostałem bana po kilku
Tylko gurwa nikt nie myśli, że po takiej akcji najbardziej ucierpią (poza tatuażystą) prawdziwe ofiary gwałtu! No bo komu ja w następnej, analogicznej sytuacji uwierzę? Oczywiście, że niebieskiemu znając tę historię.
Która nie jest w stanie udowodnić, że zapłaciła za tatuaż ani tego, że sprawa się toczy? No nie rozśmieszaj mnie...
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Ja zwracam uwagę na drugie dno tej sytuacji, że to może tyczyć się Ciebie, mnie, każdego z niebieskich, o czym pisałem:
Wyobraz sobie, ze to twoja corka, a sprawca wiedzac, ze nie ma dowodow, idzie w zapartw i udaje, ze nic sie nie stalo.
Szkoda mojego czasu. Ty juz wiesz, ze tam sie nic nie stalo, bo tak to przedstawil oskarzony. Smieszne, jaki jestes naiwny.
@onuceSzatana: Problem w tym, że to ktoś stawiający twierdzenie powinien je udowadniać. Ciężko udowodnić, że się czegoś nie zrobilo xD Dlatego mamy domniemanie niewinności i to winę trzeba udowodnić. Jak lubisz wyobrażanie sobie scenariuszy, to wyobraź sobie, że ktoś mówi, że twoj syn kogoś zgwałcił a teraz musi udowodnić, że nie ale nie ma świadków bo byl sam w domu
@Wibrujacycymbalek: O TYM MÓWIĘ XD Może by poszła na policję, a nie na wykop z tą sytuacją? Ah wait, chodziło o atencję bo nic takiego się nie wydarzyło. Ciekawe swoją drogą jest powód bana dla wolfkidy: