Wpis z mikrobloga

Afera z @wolfkida pokazała mi tylko jedno. Różowa może łamać prawo i nie płacić za usługę, oskarżać niewinnych ludzi o gwałt I NIE PONIESIE ZA TO ŻADNYCH KONSEKWENCJI. Różowa może stworzyć historię z gwałtem, a społeczeństwo i tak stanie po jej stronie tylko dlatego, że ma dziurę między nogami xDDDDDD

To już jest jawne #pieklomezczyzn

#afera #zlodzieje #przegryw
Pobierz tbhilt - Afera z @wolfkida pokazała mi tylko jedno. Różowa może łamać prawo i nie pła...
źródło: comment_1661023735jsh6ZyzlpeLalVXCaUbeLb.jpg
  • 83
@krabopajonk: Nie mogę Ci wysłać wiadomości.
@pawel_je: Nie wiem ale skarpetki ma brudne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@brednyk: Śledzę. Jakiś mirek ma kontakt z tatuażystą i też do niego napiszę czy ma jakiś update.
@Diamond-kun: Moderacja powinna zrzucić wpis momentalnie jak tylko się pojawił. A on się trzymał tydzień. Jak ja wrzuciłem dane wolfkidy (jej IG) to dostałem bana w ciągu godzin, a ona
@Kicia69: W skrócie - mirabela oskarżyła tatuażystę o dotykanie jej w miejscach intymnych. Opisała historię i podała dane tatuażysty na wykopie.
Masa mirków (w tym ja) zwróciliśmy uwagę, że udostępnione zostały dane niewinnego względem prawa człowieka, więc nie może ona publikować jego danych i obsmarowywać go w ten sposób. Tatuażysta napisał swoją wersję i było słowo przeciwko słowu.
Ja w ramach odwetu udostępniłem jej IG za co dostałem bana po kilku
@Frettka: No właśnie!!! Ewidentnie jej się styki przepaliły, wymyśliła sobie za dużo i historia z obmacywaniem (gwałtem) gotowa.
Tylko gurwa nikt nie myśli, że po takiej akcji najbardziej ucierpią (poza tatuażystą) prawdziwe ofiary gwałtu! No bo komu ja w następnej, analogicznej sytuacji uwierzę? Oczywiście, że niebieskiemu znając tę historię.
@onuceSzatana: Wierzę bardziej człowiekowi, który podpisuje się własnym imieniem i nazwiskiem, który pracuje w zawodzie wiele lat niż randomowej lasce prawdopodobnie z problemami psychicznymi, która podpisuje się nickiem z wykopu.
@tbhilt: To sobie po prostu wymysliles argumenty, komu wierzyc. Bo dla mnie to zadne argumenty. Jak mozna nazywac sie rozsadnym i wydawac osody w tym “na wiare”? Nic nie wiesz o sprawie, a juz wydales wyrok. Smieszne i zalosne.
@onuceSzatana: A mam wierzyć różowej, która nawet sama nie wie, kto jest jej chłopakiem?
Która nie jest w stanie udowodnić, że zapłaciła za tatuaż ani tego, że sprawa się toczy? No nie rozśmieszaj mnie...
@tbhilt: Nie osmieszaj sie ty. Ja nie powiedzialem, ze trzeba tu komukolaiek wierzyc. Wrecz wlasnie dziwie sie, ze tak usulnie musisz tu w cos uwierzyc. Pytam dlaczego to akurat facetowi wierzysz, a ty masz na to jego nazwisko. Zalosne i smieszne. Bawisz sie w sedziego, a prawdy nie poznasz ani ty ani nikt.
@tbhilt: Ja ostatnio robiłem tatuaż na przedramieniu j dziewczyna, która mi go wykonywała, siedziała centralnie z przodu wyciągniętej ręki. A ta ręka dotykała jej cycka prawego przez 7 godzin. Nie oskarżyła mnie o molestowanie, ale mnie głupio było zwyczajnie.
@onuceSzatana: A dlaczego mam nie wierzyć tatuażyście? Ta cała sytuacja wygląda na scam ze strony różowej, która chciała za darmo tatuaż przy okazji obsmarowała tatuażystę. W sędziego się nie bawię. To fakt, że tatuażysta jest niewinny bo względem prawa faktycznie jest czysty ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ja zwracam uwagę na drugie dno tej sytuacji, że to może tyczyć się Ciebie, mnie, każdego z niebieskich, o czym pisałem:
@tbhilt: Dlatego, ze nie masz zadnej pewnosci, ze nie klamie.

Wyobraz sobie, ze to twoja corka, a sprawca wiedzac, ze nie ma dowodow, idzie w zapartw i udaje, ze nic sie nie stalo.

Szkoda mojego czasu. Ty juz wiesz, ze tam sie nic nie stalo, bo tak to przedstawil oskarzony. Smieszne, jaki jestes naiwny.
@tbhilt: Dlatego, ze nie masz zadnej pewnosci, ze nie klamie.

@onuceSzatana: Problem w tym, że to ktoś stawiający twierdzenie powinien je udowadniać. Ciężko udowodnić, że się czegoś nie zrobilo xD Dlatego mamy domniemanie niewinności i to winę trzeba udowodnić. Jak lubisz wyobrażanie sobie scenariuszy, to wyobraź sobie, że ktoś mówi, że twoj syn kogoś zgwałcił a teraz musi udowodnić, że nie ale nie ma świadków bo byl sam w domu
@onuceSzatana: Śmieszy mnie Twoje białorycerstwo xD Naiwny jestem bo nie wierzę niestabilnie emocjonalnej julce, która sama nie wie kto jest jej chłopakiem xD Legit.
@Wibrujacycymbalek: O TYM MÓWIĘ XD Może by poszła na policję, a nie na wykop z tą sytuacją? Ah wait, chodziło o atencję bo nic takiego się nie wydarzyło. Ciekawe swoją drogą jest powód bana dla wolfkidy:

za naruszenie regulaminu - naruszenie dóbr osobistych, niepotwierdzone oskarżenia pod