Wpis z mikrobloga

via Rowerowy Równik Skrypt
  • 56
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ale żeby przez Papowo Biskupie jechać i na zamek nie zajechać? Oj nieładnie, nie zaliczam. ( ͡º ͜ʖ͡º)

@the_red: mam p------e hobby, nie zrozumiesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jeśli są fajne rzeczy, takie w skali lokalnej warte zajechania, zaznaczone u mnie na mapkach na czerwono, to nie łączę. Radzyń to osobna historia, Papowo kiedyś będzie osobną. Do Radzynia dołożyłem tylko Radzyń-Wieś,
  • Odpowiedz
@cult_of_luna co do jazdy z kimś, to zależy - sam wolę np samemu jeździć (zwłaszcza na długich dystansach). Chociaż czasami mi potem brakuje kogoś, kto by mnie "podholowal" na kole ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 1
@cult_of_luna Gratki. No to teraz 300 :) Tego też jeszcze mi się nie udało, ale dni robią się powoli coraz krótsze i pewnie dnia nie starczy... Ale marzyć można, co nie? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@Draakul: zapomniałem odpisać wczoraj - u mnie to kilka płaszczyzn jest - 3-4h to fajnie samemu, pomyślę o życiu, zaplanuję tydzień, nie dłuży się zbytnio. 6-7-9h to już dla mnie nuda, za dużo dla mnie ciszy, trochę też strach że daleko od domu samemu itd.

jeszcze inną kwestią jest komfort jechania - czasem bardziej komfortowo przejedziesz sam bo wolniej, czasem odwrotnie - lepiej samemu bo na koniec dnia masz i
  • Odpowiedz