Aktywne Wpisy
Nusantara +434
#wykop #moderacjacontent #gorzkiezale
Ten portal po prostu umiera. Spadek użytkowników widać najlepiej po rankingu. Gdzie parę lat temu mieć bordo to było wyzwanie wymaganego dodawania dziesiątek znalezisk lub setek komentarzy. Teraz wystarczy wejść dwa razy na główną żeby być w rankingu najbardziej aktywnych osób.
Ale najbardziej mnie boli brak jakiegokolwiek wartościowego kontentu. Czasami, z przyzwyczajenia, odpalam wykop żeby po 5 minutach przewijania go zamknąć. Jałowe komentarze
Ten portal po prostu umiera. Spadek użytkowników widać najlepiej po rankingu. Gdzie parę lat temu mieć bordo to było wyzwanie wymaganego dodawania dziesiątek znalezisk lub setek komentarzy. Teraz wystarczy wejść dwa razy na główną żeby być w rankingu najbardziej aktywnych osób.
Ale najbardziej mnie boli brak jakiegokolwiek wartościowego kontentu. Czasami, z przyzwyczajenia, odpalam wykop żeby po 5 minutach przewijania go zamknąć. Jałowe komentarze
zexan +191
@rymcyk: na rowerze to nie wiem, ale miałem na ośce takiego patusa, który terroryzował całe osiedle, aż pewnego dnia podjechała ciemna bmka i 4 typów postanowiło sobie po nim poskakać. Nikt patusa nie żałował.
Mam nadzieje,że spotkała ich sroga kara
Zero litości dla takich zwyrolu
Komentarz usunięty przez autora
a mniej więcej tak wyglądały zeznania "świadków" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Większość ludzi nie lubi rowerzystów ze względu na tragiczną infrastrukturę w naszym kraju (brak ścieżek rowerowych, poszerzenia jezdni) i stąd właśnie się bierze ta niechęć do rowerzystów, ponieważ są zawalidrogą
@drayner23: XD
Komentarz usunięty przez moderatora