@bydloszarewegierskie: Już było wiele komentarzy, w tym mój, ze w pierwszych minutach wyglada to dziwnie ale później jest rewelacyjnie i zdecydowanie warto ale widzę ze Ty wiesz lepiej bo nie oglądałeś.
@starplatinum To może być prawda jeśli jedyne anime jakie znasz to dragon ball xD Dobre CGI to takie którego prawie nie widać. Atak tytanów i Demon Slayer śmieją się głośno w tym momencie.
@Karhun: Żeby nie było, poszukałem w internecie więcej fragmentów (twierdzicie że się rozkręcia), w tym climax, i sorry ale ta estetyka totalnie do mnie nie trafia. Mam flashbacki z obraźliwie słabej adaptacji Berserka z 2016. Cieszę się że nie zmarnowałem na to ani grosza xD
@starplatinum: Są to anime gdzie CGI zostało zrobione dobrze. Nikt do tej pory nie mówił o kategorii "full CGI". Zresztą nawet w tej kategorii dragon ball wypada słabo. Patrz: Dorohedoro
@bydloszarewegierskie: Demon Slayer CGI jeszcze rozumiem że może być okej, ale w attack on titan xD? Przecież tam CGI było widoczne gołym okiem, zawsze z moją się śmiałem że modele 3d wkleili
@bydloszarewegierskie: " Widząc ragmenty Dragon Ball Super: Super Hero myślałem, że to jakiś dodatek do gry Dragon Ball Xenoverse 2." i Ty chcesz tutaj dyskutować i twierdzisz, że ktoś oglądał jedno anime? hahahah, weź, bo durniejszych komentarzy od Twoich dawno nie widziałem XD
źródło: comment_16609740314KGkNt0DwjfToTyH25Czdc.jpg
Pobierz