Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@bydloszarewegierskie: Zrażony 3D po świetnej kresce w Brolym zdecydowałem się i nie żałuję, z początku to 3d faktycznie może nie zachwycać ale im dalej tym lepiej. Jedynie cell maxa z d--y wyjęli xD Ale gammy fajne
  • Odpowiedz
@Karhun: Żeby nie było, poszukałem w internecie więcej fragmentów (twierdzicie że się rozkręcia), w tym climax, i sorry ale ta estetyka totalnie do mnie nie trafia. Mam flashbacki z obraźliwie słabej adaptacji Berserka z 2016. Cieszę się że nie zmarnowałem na to ani grosza xD
  • Odpowiedz
@Karhun: Dobra, przyznaje że w pierwszych sezonach, gdzie wplatali delikatnie CGI wyglądało to lepiej. Ale DBS dalej przy tym średnio wypada. Dla mnie koniec końców liczy się efekt finalny, nie ważne jaką metodą osiągnięty. Widząc ragmenty Dragon Ball Super: Super Hero myślałem, że to jakiś dodatek do gry Dragon Ball Xenoverse 2.

@starplatinum: Ale do czego ty zmierzasz? Dragon Ball Super: Super Hero ma najlepsze CGI wsród Dragon
  • Odpowiedz
@bydloszarewegierskie: " Widząc ragmenty Dragon Ball Super: Super Hero myślałem, że to jakiś dodatek do gry Dragon Ball Xenoverse 2." i Ty chcesz tutaj dyskutować i twierdzisz, że ktoś oglądał jedno anime? hahahah, weź, bo durniejszych komentarzy od Twoich dawno nie widziałem XD
  • Odpowiedz