Wpis z mikrobloga

Pracuje w sklepie sportowym i te torebki naprawdę schodzą bardzo dobrze ;) Są baardzo pojemne chociaż tego nie widać ;) lekko wejdzie portfel, telefon, klucze i jeszcze sporo miejsca zostanie :)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@cedric: używam nerko saszetki sam i propsuje, czasem nie mam kieszeni na zamek, a to redukuje ryzyko zgubienia czegos. No ale torebek nie rozkminiam
  • Odpowiedz
@cedric: I nie wpadłeś na to, że portfel może być komuś jednak niezbędny, albo że nie lubi wypychać sobie kieszeni spodni? Albo że wypchane kieszenie wyglądają po prostu nieestetycznie?
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@aegispolis nieestetycznie wygląda ta torebka u faceta. Kartę z biedronki można mieć już w aplikacji na telefonie więc portfel można zostawić w domu
  • Odpowiedz
@cedric: Wciąż ludzie czasem wychodzą gdzieś indziej, niż do biedronki, a twoje ograniczone potrzeby, a tym bardziej poczucie estetyki nie wyznaczają społecznej normy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@cedric: takiej torebki może bym nie odział, ale w nerce to klucze (a kluczy może być duży pęk), telefon, portfel, chusteczki (tak, faceci też używają), jakiś baton, powerbank np. - jakbym miał to wszystko po kieszeniach nosić to daj spokój.
  • Odpowiedz
@cedric: ja ostatnio noszę taką torbe lub nerkę. Do torby wejdzie portfel telefon klucze tabletki przeciwbolowe zestaw do paznokci nic dentystyczna mała latarka mala torba na zakupy ładowarka powerbank
Od 3 lat nic nie noszę w kieszeniach bo kiedyś mi wypadł portfel jak szybko wychodziłem z pracy. Nawet nie zauważyłem tak się spieszyłem. Dobrze że ochroniarz przy wyjściu zauważył
  • Odpowiedz