Aktywne Wpisy
wieszjo +20
Dobra generalnie @RafDan to dobrze znany wam @Pryshlyak, do niego należą jeszcze konta @kiniaFF @MarcelinaM85 @Smmm oraz @christian-huygens.
Skąd to wiem? @Pryshlyak sam mi to napisał po permie którego dostał na wykopie, na twitterze kontaktując się jako Kinga B (screen 1) kilka tygodni temu. Kinga B to @Pryshlyak? Tak, wysłał na potwierdzenie zrzut ekranu z wiadomości między nami na wykopie. I generalnie miałem to w piździe bo od dawna
Skąd to wiem? @Pryshlyak sam mi to napisał po permie którego dostał na wykopie, na twitterze kontaktując się jako Kinga B (screen 1) kilka tygodni temu. Kinga B to @Pryshlyak? Tak, wysłał na potwierdzenie zrzut ekranu z wiadomości między nami na wykopie. I generalnie miałem to w piździe bo od dawna
Cieple_Mleko +17
#famemma bratan siedzi sobie właśnie w towarzystwie Malika i szmagaty, więc jak na osoby o wysokim statusie materialnym popijają sobie.... Cole oryginal z biedronki na promce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PiSowskie popłuczyny to mają jednak tupet.
Wyciekł filmik, jak premierka Finlandii - Sarin, pije alkohol ze znajomymi. ALKOHOL!!!
Reakcja PiSowskich popłuczyn - PAJDOKRACJA, W POLSCE BYŁABY NATYCHMIASTOWA DYMISJA, INBA.
Nie mówię, ze to jest nielegalne, kwestia moich oczekiwań w stosunku do osoby sprawującej najważniejsze stanowisko w kraju.
@miki4ever: A gdzie Ty na tym filmiku widzisz #!$%@?ą Panią Sarin?
@miki4ever: Co konkretnie?
Nie zauważyłem, żeby nie mogła złapać równowagi, albo żeby wykręciło jej mordę, więc nie mogę zgodzić z Twoją diagnozą, zrobioną na podstawie kilkudziesięcio sekundowego filmiku.
@vulfpeck: twoja sprawa, nie wymagam, żeby ktokolwiek się ze mną zgadzał:)
Ciekawe kto tam w środku stoi? Taki jakiś podobny do jednego posła pisu xd
@vulfpeck: a nic o koko?
Czekam do 20:00.