Aktywne Wpisy
IntruderXXL +84
138kg ~10% BF, łapa 52/53 na żyle, udo...69cm xD Bocian w natarciu. Redukcja jeszcze z 2 tygodnie aż załatwię wszystkie sprawy, więc zahaczy się o jednocyfrowy BF lol.
Biedni NĘDZARZE... ile ja się nasłuchałem o TRUDACH redukcji, że nie redukuję bo to TAKIE TRUDNE, tyle wyrzeczeń, taką TWARDĄ PSYCHIKĘ trzeba mieć.
Pffff. Nie operujemy na tym samym levelu.
Ta redukcja to był BANAŁ, spacerek i ziewanie. Zrobiło się samo nawet nie wiem
Biedni NĘDZARZE... ile ja się nasłuchałem o TRUDACH redukcji, że nie redukuję bo to TAKIE TRUDNE, tyle wyrzeczeń, taką TWARDĄ PSYCHIKĘ trzeba mieć.
Pffff. Nie operujemy na tym samym levelu.
Ta redukcja to był BANAŁ, spacerek i ziewanie. Zrobiło się samo nawet nie wiem
iforgotmypass_ +47
W nawiązaniu do mojego wpisu - pierwsze moto 125 na wynajem kupione xD. Honda CB125R. Najwyżej mi rozwalą, trudno. Jakby ktoś z #warszawa chciał pośmigać to zapraszam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak ktoś zainteresowany to mogę robić update'y czy to żre czy raczej klapa. Jak tylko wdupię kasę to też napiszę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak na razie postawiłem stronkę i sociale,
Jak ktoś zainteresowany to mogę robić update'y czy to żre czy raczej klapa. Jak tylko wdupię kasę to też napiszę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak na razie postawiłem stronkę i sociale,
#codziennykonfiarz 30/??? <- Tag do obserwowania
Link do wpisu - https://www.wykop.pl/wpis/51300953/wybory-polityka-neuropa-4konserwy-bekazlewactwa-wi/
#bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazkuca #bekazpodludzi #bekazwykopkow #prawackalogika #shitwykopsays #bialorus #lukaszenka #rosja #ukraina #wojna #neuropa #konfederacja #heheszki #latarenko
@stdmat: Obalili to inni, wysłałem ci linki do wpisów ale jesteś taki zacietrzewiony że nie postanowiłeś nawet tego pewnie przeczytać bo jesteś typowym wykopowym ekspertem i wiesz lepiej
Dziś kolejny wpis z gatunku wpisów które się bardzo źle zestarzały, przy okazji kryzysu na granicy z Białorusią oraz wojny rosji z Ukrainą i wspomaganiu rosji przez Baćkę warto sobie przypomnieć za kim @Latarenko agitował, kto był jego idolem oraz kogo by wybrał podczas wyborów na Białorusi w 2020, kto według niego jest jedynym gwarantem niepodległości Białorusi
@norbert108: Już za późno na usuwanie, za dużo plusów, sorry, następnym razem będę się starał bardziej uważać przy pisaniu aby nikogo nie urazić, pozdrawiam!
Nie
@tanie_wino: I Duda "memiczny prezydent"
a czy Cichanouska, byłaby tym gwarantem… to już ciężko powiedzieć. Na pewno dalej mieliby dobre relacje z Putinem