Wpis z mikrobloga

Dziś kolejny wpis z gatunku wpisów które się bardzo źle zestarzały, przy okazji kryzysu na granicy z Białorusią oraz wojny rosji z Ukrainą i wspomaganiu rosji przez Baćkę warto sobie przypomnieć za kim kuce agitowały, kto był ich idolem oraz kogo by wybrali podczas wyborów na Białorusi w 2020, kto według nich jest jedynym gwarantem niepodległości Białorusi i najlepszym wyborem dla Polski a kto uważa inaczej ten jest uwaga, ruskim trollem albo został zmanipulowany (xD), co nie @Latarenko?

#codziennykonfiarz 30/??? <- Tag do obserwowania

Link do wpisu - https://www.wykop.pl/wpis/51300953/wybory-polityka-neuropa-4konserwy-bekazlewactwa-wi/

#bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazkuca #bekazpodludzi #bekazwykopkow #prawackalogika #shitwykopsays #bialorus #lukaszenka #rosja #ukraina #wojna #neuropa #konfederacja #heheszki #latarenko
D.....r - Dziś kolejny wpis z gatunku wpisów które się bardzo źle zestarzały, przy ok...

źródło: comment_1660812548wgtwVPag3AmY94KsNK9yiX.jpg

Pobierz
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

czego nie potrafisz obalić?

@stdmat: Obalili to inni, wysłałem ci linki do wpisów ale jesteś taki zacietrzewiony że nie postanowiłeś nawet tego pewnie przeczytać bo jesteś typowym wykopowym ekspertem i wiesz lepiej
  • Odpowiedz
@Devhar: W obu przypadkach autorzy wykluczyli możliwość rosyjskiej interwencji co jest piramidalną bzdurą. Dziś nie ma do tego żadnych wątpliwości. W tym drugim autor wypisuje jeszcze monstrualne brednie jakoby ludność białoruska była mniej zrusyfikowana niż Ukraińcy.
  • Odpowiedz
@Normie_Lurker: Ale nie zapominaj, ze prawdziwa utrata niezależności nie jest tam oddanie jakiejś armii pod dowództwo innego państwa tylko dyrektywa zakazująca trucia smogiem własnego społeczeństwa.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Devhar: przypomnieć za kim kuce agitowały, kto był ich idolem oraz kogo by wybrali podczas wyborów na Białorusi w 2020, kto według nich jest jedynym gwarantem niepodległości Białorusi
  • Odpowiedz
@Devhar: ok, a teraz usuń ten wpis i napisz nowy. Możesz skopiować mój:
Dziś kolejny wpis z gatunku wpisów które się bardzo źle zestarzały, przy okazji kryzysu na granicy z Białorusią oraz wojny rosji z Ukrainą i wspomaganiu rosji przez Baćkę warto sobie przypomnieć za kim @Latarenko agitował, kto był jego idolem oraz kogo by wybrał podczas wyborów na Białorusi w 2020, kto według niego jest jedynym gwarantem niepodległości Białorusi
  • Odpowiedz
ok, a teraz usuń ten wpis i napisz nowy.

@norbert108: Już za późno na usuwanie, za dużo plusów, sorry, następnym razem będę się starał bardziej uważać przy pisaniu aby nikogo nie urazić, pozdrawiam!
  • Odpowiedz
@Devhar: jak nie lubię kartoflarza jednego i uważam, że szkodzi to jednak bałbym się, że przegrana Łukaszenki skończyłaby się jeszcze większą integracją Białorusi z rosją(specjalnie z małej) po niechybnej interwencji. IMO dobry moment na obalenie baćki jest teraz, gdy jego alfons zajęty jest Ukrainą.
  • Odpowiedz
@Devhar: Dalej jestem tego zdania, chociaż już nie jestem pewien czy dla Polski. Przy wybraniu Cichanouskiej prawdopodobnie mielibyśmy Ukrainę bis, zamiast tego mamy teoretycznie pro-rosyjskiego, a praktycznie bardzo tajemniczego Baćke. K------o dziada nie lubię, ale dalej jestem zdania że zanim się to wszystko skończy to on na szybkiego zmieni strony, odda władze a sam zrobi się nietykalny jak to często robią dyktatorzy, tak jak zrobił chociażby Sulla czy Pinochet.

Nie
  • Odpowiedz