Wpis z mikrobloga

Udało mi się przeprowadzić wywiad z kobietą pod wpływem, ona wypadła już dawno z rynku matrymonialnego więc mogła szczerze powiedzieć jak to działa z autopsji, wnioski były takie. Przeciętna samica w swoim szczycie atrakcyjności ma całą kolejkę opcji facetów, bardzo często bez skrupułów prowadzi relację z każdym równocześnie w różnych dniach i oni nigdy nie są tego świadomi, taką długą analizą wybiera najlepszą opcję dla siebie dzięki hipergamii, kobieta też nigdy nie przyzna się do zdrady czy takiego zachowania bo to by zniszczyło jej idealny wizerunek nieskazitelnej samicy który jest tylko oszustwem, one polegają najbardziej na swoim wyglądzie, potem na naiwności facetów i fałszywych przekonaniach jakie nam wmawiano od małego, to jest cios poniżej pasa dla dobrych chłopaków. Nie chcę nawet wiedzieć ilu facetów żyje w małżeństwach i związkach po zdradach kobiet i nie są tego świadomi, oni nie chcą być!
#blackpill #redpill #takaprawda #gownowpis #rozowepaski #logikarozowychpaskow
#niebieskiepaski #heheszki #przegryw #bekazpodludzi #tinder #logikaniebieskichpaskow #psychologia #robpill #hipergamia
bloody560 - Udało mi się przeprowadzić wywiad z kobietą pod wpływem, ona wypadła już ...

źródło: comment_1660756644FTgUURgCERWpK9k0jvsny3.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@shogu: Stabilizuje się wtedy, jednak widzę że dużo kobiet w tym wieku często się myli i nie wybiera logicznie tj. tych najbogatszych etc może przez to że nie byli dostępni, wtedy najczęściej dopiero po wielu latach zmieniają im się priorytety i szukają kogoś nadzianego, tak było w tym przypadku po rozstaniu się z mężem znalazła sobie bogatego faceta w starszym wieku mając dzieci z tamtym i sama przyznała że jest
  • Odpowiedz
@bloody560: niedawno spotykałem się z laską, która już od 1 randki coś kręciła. Chciała się umówić na randkę o 15. Spotkaliśmy się 16:30. Pytała dlaczego nie mogłem wcześniej. Od początku się gdzieś spieszyła. Po randce mówiła, że idzie do domu. Nie poszła tam. Drugą randkę odwołała, bo rodzina coś tam. Zaproponowała drugi termin. Przed spotkaniem ze mną umówiła się z przyjaciółką, po spotkaniu znowu się spieszyła spotkać z tą przyjaciółką.(
  • Odpowiedz