Aktywne Wpisy
skeeto666 +29

fervi +450
CDA Premium na 90 dni czeka na Was ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polska to bardzo fajny kraj i często zapominamy o tym. UE to zbiór często fajnych krajów - może nie tak jak Polska, ale nie można mieć wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety od jakiegoś czasu słychać ględzenie, że Polska to syf, kiła i mogiła, Europa też i trzeba rozwalić to wszystko i liczyć, że może jakoś to będzie.
A ja
Polska to bardzo fajny kraj i często zapominamy o tym. UE to zbiór często fajnych krajów - może nie tak jak Polska, ale nie można mieć wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety od jakiegoś czasu słychać ględzenie, że Polska to syf, kiła i mogiła, Europa też i trzeba rozwalić to wszystko i liczyć, że może jakoś to będzie.
A ja
źródło: obraz
Pobierz

źródło: comment_1660709835z19Eu1UjFYBnGCjmGgzEfw.jpg
Pobierzźródło: comment_1660721679QAYkHQXnPhydGlCW0FWeXm.jpg
Pobierz@GwaltowneWypaczenieCzasoprzestrzeni: niewydajemniesię
Ja ostatni raz płytę w ręce miałem jakieś 5 lat temu i to i tak było po długiej przerwie, bo akurat robiłem zdjęcie paszportowe i fotograf mógł tylko na płycie mi je nagrać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz wiele laptopów (a one się głównie
Fajna, lekka, robiła robotę :D
https://cdburnerxp.se/pl/
źródło: comment_1660723836EwSF6Jt5N4tWXR5u0e09Hq.jpg
Pobierz@FrasierCrane: pamiętaj, że Ty żyjesz w 2022, a polskie szkolnictwo ciągle jest w 2006.
Komentarz usunięty przez autora
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@GwaltowneWypaczenieCzasoprzestrzeni: Na trendy to jest jeszcze za mało oburzona, że kiedyś powszechne było "burning CDs" ;)
@GwaltowneWypaczenieCzasoprzestrzeni: szanowny panie, wyroslo cale nowe pokolenie, ktore nigdy w zyciu nie mialo z tym do czynienia, a tym bardziej jak jest kobietą i nie interesuje sie takimi rzeczami