Wpis z mikrobloga

@NielegalneKretowisko: no właśnie... Ciągle się rozwija... leśnica może się rozwinęła, ale właśnie te 30 lat temu ¯_(ツ)_/¯ Więc proces się zakończył i do tej pory ludzie zadowoleni, że mają chodniki z płyt betonowych
  • Odpowiedz
a kto powiedział, że centrum jest w rynku ?

@RITIs44: No generalnie to centrum we Wrocławiu jest na północny wschód od rynku, ale już nie chciałem pogarszać sytuacji. Z pewnością nie jest w sypialni miasta - na gaju.

Zawsze centrum jest tam gdzie dworzec.

Lol, nie. No i od dworca gaj też jest cała dzielnicę dalej xD
  • Odpowiedz
@Grajox3: kupiłem 2 mieszkanie i też w tej samej lokalizacji - na gądowie - kosmos - bardzo dobrze mi się tam mieszka, do centrum blisko, na zakupy do kauflanda czy magnolii blisko, tramwaj jest, dużo autobusów, park zachodni, beachbar na popowicach także nie narzekam
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@RITIs44: Pisze jakie mam odczucia z bycia Wroclawiakiem od urodzenia. Kiedy w szkole podrywalem najlepsze panny, to kazda mieszkala na Lesnicy. Wszystkie maly ojcow lekarzy albo innych biznesmenow. Takie byly fakty. Jezdzilem tam i ogladalem te domy. To byla prawdziwa elita. Na Gaju tez mieszka troche starych, bogatych Wroclawiakow, ale sloiki i wynajmujaca patologia to niszcza. Psie pole i Zakrzow to kojarzy mi sie z dawaniem mieszkan socjalnych.
  • Odpowiedz
@NielegalneKretowisko: znaczące jest tu słowo KIEDYś. Wiem, że jesteś stary, ale no powinieneś rozróżniać, że ankieta jest dzisiaj stworzona i pyta o czas teraźniejszy. Nie rozumiem jak można wyrażać swoją opinie polegając na doświadczeniach z kiedyś... Wszystko kiedyś było fajne, ale lata lecą i taki skromny gaj jest na dzień dzisiejszy rozchwytywany ze względu na solidy rozwój i nowoczesne budowle
  • Odpowiedz