Aktywne Wpisy
cinu4 +120
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#redpill #zwiazki #podrywajzwykopek #rozwojosobisty #rozwojosobistyznormikami #blackpill #tinder
Rozumiem, że można narzekać nad swoim losem i się poużalać (chwilę), mieć słabsze momenty życiowe. Ale nie rozumiem czemu trwacie w tym stanie i nic z tym nie robicie? Głównie adresuje te słowa do leniwych przegrywów z tagu blackpill. Sytuacja wygląda tak, że owszem - życie nie jest sprawiedliwe. Jeden facet rodzi się w rodzinie milionerów i przez całe życie nie musi
#redpill #zwiazki #podrywajzwykopek #rozwojosobisty #rozwojosobistyznormikami #blackpill #tinder
Rozumiem, że można narzekać nad swoim losem i się poużalać (chwilę), mieć słabsze momenty życiowe. Ale nie rozumiem czemu trwacie w tym stanie i nic z tym nie robicie? Głównie adresuje te słowa do leniwych przegrywów z tagu blackpill. Sytuacja wygląda tak, że owszem - życie nie jest sprawiedliwe. Jeden facet rodzi się w rodzinie milionerów i przez całe życie nie musi
Bo rozwód jednego typa którego nie lubiłem w liceum niedługo będzie trwał dłużej niż samo jego małżeństwo
jeszcze jest groźba, że będzie musiał lasce płacić, bo laska ma tylko rentę i utrzymują ją obecnie rodzice
Tak to jest jak uwierzysz w jakieś banialuki o miłości do końca życia
A to małżeństwo trwało nawet nie dwa lata chyba brakło miesiąca
#blackpill #p0lka #zwiazki #redpill #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
@harold97: dobre ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Proszę !!!
Pewnie ona #!$%@? jak paczka gwoździ.
Rozwód to zawsze wina kobiety.
Żony lub teściowej :)
Najwyraźniej był słabo pewny, ale to nie powód by każdego zniechęcać bo są kobiety które zasługują na miłość a jej nie dostaną bo facet naczytał się pierdów na wykopie i się zesrał ze strachu.
@AlienFromWenus: najlepsze co może zrobić, by sobie życia nie zmarnowali.
Nie ma normalnych bab.
@AlienFromWenus: przecież według ciebie nie ma normalnych facetów :p
A nie powinien tak patrzeć na każdą bo jak jakas jest normalna to nie jest niczemu winna a obrywa za wcześniejsze a to nie jest sprawiedliwe.
Dlatego ja nie patrzę na to co facet kiedyś przeżył z ex, ja robię swoje a każde pretensje spowodowane jakimiś nagłymi retrospekcjami i skojarzeniami z ex mam po prostu w dupie (✌ ゚ ∀ ゚)