Wpis z mikrobloga

Beke mam w #!$%@?
Bo rozwód jednego typa którego nie lubiłem w liceum niedługo będzie trwał dłużej niż samo jego małżeństwo
jeszcze jest groźba, że będzie musiał lasce płacić, bo laska ma tylko rentę i utrzymują ją obecnie rodzice
Tak to jest jak uwierzysz w jakieś banialuki o miłości do końca życia
A to małżeństwo trwało nawet nie dwa lata chyba brakło miesiąca

#blackpill #p0lka #zwiazki #redpill #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
  • 29
@harold97: przestań zniechęcać normalnych facetów do wzięcia ślubu z normalnymi kobietami które nie potraktują swojego męża jak gorszego podgatunku człowieka, nie każdemu trafia się tępa karyna, dobrze by było żeby nie robić wody z mózgu tym facetom i pokazać im że z karynami owszem intercyza lub brak ślubu ale jeśli jest para gdzie się faktycznie kochają a kobieta nie jest p0lką to facet powinien jej pokazać że ją docenia za to
@SIX_PATHS_OF_PAIN: i na robieniu przykrości komuś kto nigdy obecnego partnera nie skrzywdził ale popełnił ten błąd że był drugim po kimś kto zaszedł partnerowi za skórę ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dlatego ja nie patrzę na to co facet kiedyś przeżył z ex, ja robię swoje a każde pretensje spowodowane jakimiś nagłymi retrospekcjami i skojarzeniami z ex mam po prostu w dupie ( )