Wpis z mikrobloga

Kupuje komuś prezent i kurna #calzedonia to najbardziej c-----y sklep ever.
Oglądałam sobie parę różnych produktów i w końcu na coś się zdecydowałam. Przeczytałam na necie że mają zniżkę 10% na pierwsze zakupy, no ale w koszyku okazało się że rabat nie istnieje. No dobra, zdarza się.

Potem ich strona zaproponowała mi rejestracje, za którą dostanę kupon na 25 zł. Pomyślałam sobie że no super, wyjdzie taniej :). Po rejestracji wczytałam się w regulamin z którego dowiedziałam się, że ten rabat to i tak rabat tylko powyżej 100 zł. Co ciekawe i tak nie otrzymałam nawet kuponu ani przez ich stronę ani na maila XD.

W międzyczasie zaczęłam przeglądać pozostałe zakładki, gdzie miałam fajne rajstopy na przecenie. Po założeniu konta przestały być one już na przecenie. Oczywiście w zakładce incognito nadal są taniej XDDD. Ale to jest j-----e klienta, w życiu bym tam nic nie kupiła z własnej woli #zalesie #gownowpis #oszukujo
Kluskislaskie - Kupuje komuś prezent i kurna #calzedonia to najbardziej c-----y sklep...

źródło: comment_1660581896AjmhDVlB9D8EMebA1EShZe.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kluskislaskie: musiałaś kupić rajty w konkretnym sklepie? ktoś pistolet przy głowie trzymał i darł się calzedonia? spoko, że się dzielisz informacją jakie to g---o, ale nie rozumiem tego że musiałaś dokończyć zakupy
  • Odpowiedz
@Kluskislaskie: nie kupuj na stronie calzedoni niczego
nie warto, już pomijając ceny i jakość
obsługa klienta nie istnieje
z rok temu próbowałam zamówić jedną rzecz, którą dostałam po miesiącu
na ich stronie chyba nic nie jest prawdą
  • Odpowiedz
@Kluskislaskie: może się zmieniło, ale czytając opinie o sklepie, to raczej nie xd
wypisywałam do nich wiele razy w sprawie przesyłki, to mnie olewano, dopiero odpisano mi gdy zniecierpliwiona napisałam im, że chcę odstąpienia od umowy kupna(wtedy mają chyba 14 dni roboczych na zwrot kosztów), to od razu dostałam mejla, że kurier nadany
  • Odpowiedz
@Hxyys: Nawet nie patrzyłam na opinie. Myślałam że skoro to znana marka, to mają wszystko na tip top. A to faktycznie gorzej niż najgorsze januszexy bo oceny mają 2.2/10 XD. W co ja się wkopalam
  • Odpowiedz