Wpis z mikrobloga

Ciekawe jaka następna narracja pójdzie, z tym że nie ma rtęci nie wypaliło, czekamy na dalsze przekazy z Nowogrodzkiej, mam nadzieję że naczelny pisowski troll @chigcht mnie znowu nie zawiedzie i od razu po otrzymaniu informacji co ma pisać zabierze się ostro do roboty żeby po raz kolejny się ośmieszyć
#bekazpisu #bekazprawakow #bekazwykopkow #bekazpolakow #shitwykopsays #odra #polska #niemcy #afera #neuropa #4konserwy #konfederacja
D.....r - Ciekawe jaka następna narracja pójdzie, z tym że nie ma rtęci nie wypaliło,...

źródło: comment_1660566809vAAwaInTJm3kksoguU8FcC.jpg

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Devhar: Ale nie trzeba być pisowcem żeby być zażenowany podejściem mamy 50 wyników i wybierzemy tylko JEDEN który nam pasuje ale okazał się fałszywy xD Przecież niemcy potwierdziły że rtęc była w naturalnej normie więc wtf? xD
  • Odpowiedz
@Devhar: Mi szkoda tych ludzi, dają się ruchac w dupsko bez wazeliny i udają, ze wszystko jest okej XD przecież to jest normalne, ze rząd nie reaguje przez ponad dwa tygodnie, jak masowo wymiera w tym czasie ekosystem. Ale No nie było RTYNCI, wiec nie ma problemu XD
  • Odpowiedz
@Devhar: - Powiedziałem, że muszą być pobrane dalsze próbki i muszą zostać one przebadane. Zrobiliśmy to, i rtęć jest w Odrze. Jednak jest jej tyle, że albo mieści w ustalonych przez ekologów normach, albo lekko wykracza poza nie. Natomiast może na ten moment wykluczyć, że to nie rtęć spowodowała śmierć ryb. Odkłada się ona powoli, wobec czego nie mogła wywołać szokowej reakcji nagłej śmierci ryb. Nie ma jej tyle,
  • Odpowiedz
@Devhar: Nudny ten twój trolling. Rtęć występuje naturalnie, ale to już trzeba skończyć chociaż podstawówkę. Badania wykazały że nie ma jej w żadnym ponadnaturalnym stanie jak lewaczki by chciały w fakenewsach że to rtęć zabiła rybki, i że rtęć była pozaskalą.

jest jej tyle, że albo mieści w ustalonych przez ekologów normach

Natomiast może na ten moment wykluczyć, że to nie rtęć spowodowała śmierć ryb
  • Odpowiedz
@Devhar:

odkłada się ona powoli, wobec czego nie mogła wywołać szokowej reakcji nagłej śmierci ryb. Nie ma jej tyle, żeby do tego doprowadzić - podkreślił Vogel.

Pocieszaj się dalej. Musimy powtórzyć badanie bo my przegramy.

Z honoru powinieneś usunąć post i przeprosić kolege z którego się śmiałeś bo wychodzi że to on mówi prawde a ty siejesz dezinformacje
ElonMuskKochamCie - @Devhar: 
 odkłada się ona powoli, wobec czego nie mogła wywołać ...

źródło: comment_16605685683e9QGibcPCranx6e6BpWcC.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Kempes: Oficjalne dane Niemieckie podają że to nie rtęć zabiła ryby i jest na naturalnym poziomie. To że jakimś miastowy sobie bada czy była na poziomie 80% normy czy 85% to co to zmienia bo nie czaje xD

Powiedziałem, że muszą być pobrane dalsze próbki i muszą zostać one przebadane. Zrobiliśmy to, i rtęć jest w Odrze. Jednak jest jej tyle, że albo mieści w ustalonych przez ekologów normach, albo
  • Odpowiedz
Ciekawe jaka następna narracja pójdzie, z tym że nie ma rtęci nie wypaliło, czekamy na dalsze przekazy z Nowogrodzkiej, mam nadzieję że naczelny pisowski troll @chigcht mnie znowu nie zawiedzie i od razu po otrzymaniu informacji co ma pisać zabierze się ostro do roboty żeby po raz kolejny się ośmieszyć

@Devhar: Lepiej skontaktuj się z jakimś psychiatrą, codziennie spamujesz że wykryłeś jakichś pisowskich trolli, to jest schizofrenia.
  • Odpowiedz
No nie było RTYNCI, wiec nie ma problemu XD

@somskia: Bardziej chodzi o to, że słowo rtęć było ostatnio odmieniane przez wszystkie przypadki, wykop cały zawalony wpisami o rtęci i o tym jak to na wiele lat zabije ryby, rzekę, inne zwierzeta i morze. Będzie się odkładała w organizmach i w ogóle katastrofa nieznana ludzkości. Teraz nagle nie ma rtęci i wcale o rtęć nie chodziło tylko o śnięte ryby,
  • Odpowiedz