Wpis z mikrobloga

Na jakie marki zwrócić uwagę szukając zegarka hybrydowego? Czy któraś z firm robi takowe z dwoma bateriami, żeby klasyczny zegarek działał nawet jak smartwatch się wyladuje? Albo nawet lepiej, automat + smartwatch?

Szukam czegoś estetycznego na codzien, budżet tak do 3-5k, chyba że trzeba więcej.
#zegarki #smartwatch
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Krever: zegarek hybrydowy to jest zegarek z fizycznymi wskazówkami i paroma smart opcjami. Nie ma żadnych dwóch baterii czy nie przełącza ci się.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Krever: Withings SCANWATCH HORIZON to najciekawszą hybryda jaką znalazłem na ten moment dla człowieka który chciałby dostać coś Smart jednocześnie nie rezygnując z normalnego zegarka.

Co do twojej wypowiedzi to niestety ale chyba jeszcze nie powstało takie cudo techniki jakie byś chciał dostać ()
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Krever: No mnie skurczybyk trochę kusi nie będę mówił że nie. Dużym plusem jest szkiełko szafirowe bo jak przeglądam jakieś aukcje albo grupy to jest stare modele że zwykłym szkiełkiem/plastikiem wyglądają jakby się rysowały od groźnego spojrzenia. Mi osobiście bardzo się podoba bo w tej chwili mocno chodzi za mną bransoleta, dla mnie chyba nielicznym minusem nie licząc ceny jest to że nie ma GPS ale wtedy wydajność na baterii
  • Odpowiedz