Aktywne Wpisy

thewatchmaker +16
Co wam daje radość z życia? Nie mam rodziny, mam nieprzerobione traumy, masę problemów i jakoś taki nieszczęśliwy ogólnie jestem.
Jestem obecnie na antydepresantach, czekam aż się załączą, ale tak się zastanawiam, co ludziom samotnym, z problemami, daje radość.
#wykop30plus #pytanie
Jestem obecnie na antydepresantach, czekam aż się załączą, ale tak się zastanawiam, co ludziom samotnym, z problemami, daje radość.
#wykop30plus #pytanie

MLeko29 +95
Matko jedyna. Mirki co się porobiło. Wstałem, patrzę w lustro i jestem bordowy. I jak teraz mam się w pracy pokazać? Co ja rodzinie znowu powiem? Jechać na SOR? Pomóżcie!!
źródło: 1000063243
Pobierz

#odra #polska #januszebiznesu
@kolegamichaua: no jak, sprzedadzą firmie, która zadeklaruje "utylizację", a w rzeczywistości w-----e je gdzieś na łące albo wywiezie na ukrainę (albo odsprzeda na paszę jako zdrowe ryby)
W tym kraju wszystko jest możliwe
@Radek41: półzdechłe bądź martwe "ale zupełnie jeszcze świeże" ryby od trzech tygodni się pojawiają. Tu m kaktus wyrośnie, jeśli ileś ich ton nie zostało już zeżartych, sprzedanych na bazarach jako "dziś rano złowione, panie, to świeża dobra, polska ryba", bądź pomrożonych na zapas dla lokalnych smażalni "świeża
Niech mi ktoś przypomni, jakie były konsekwencje tego, że karmiono polaków syfem?
edit: https://www.wykop.pl/link/3731191/afera-solna-czy-ktos-poniosl-konsekwencje-prawne/
Już wiem, żadne. Polska to państwo teoretyczne.
Oddawaj moje plusy złodzieju ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_1660424585zumWtdOxy58KQ8Sd4XOcDm.jpg
Pobierz