Wpis z mikrobloga

Co wam daje radość z życia? Nie mam rodziny, mam nieprzerobione traumy, masę problemów i jakoś taki nieszczęśliwy ogólnie jestem.
Jestem obecnie na antydepresantach, czekam aż się załączą, ale tak się zastanawiam, co ludziom samotnym, z problemami, daje radość.

#wykop30plus #pytanie
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@thewatchmaker: wkręciłem się w kalistenike i pilates. Wzmacniam kolana, walczę ze skoliozą, dorzuciłem ćwiczenia na poprawę postawy i przez nie zniknął wieczny ból głowy. Ważyłem 115kg 2 lata temu a teraz 78kg. Zdrowo się odżywiam i staram się dużo spać.. Nie jest najlepiej ale i tak nie pamiętam kiedy tak dobrze się czułem..
  • Odpowiedz
@thewatchmaker: Głównie to filmy/seriale a gierki juz mnie nie bawią, samotne spacery z muzyką na słuchawce i alko i czasem jak ktoś mnie wyciągnie z chaty raz na ruski rok
  • Odpowiedz
co ludziom samotnym, z problemami, daje radość.

@thewatchmaker: gdybyś nie doprecyzował to nie miałabym wątpliwości, że mogę się wypowiedzieć. Nie jestem samotna, nie mam problemów tego typu tylko zwykłe życiowe. Ale co mi daje radość poza spędzaniem czasu z bliskimi, skoro szukasz bez tego czynnika w takim razie?

Robota, mam taką, którą lubię i widzę jej efekty (uczę dzieciaki przedmiotów ścisłych, podobno bardzo dobrze uczę), działalność charytatywna ukierunkowana na zwierzaki
  • Odpowiedz
@thewatchmaker: Wiara i różne zajęcia typu pieczenie chleba.
Na tym polegają leki, że mają wycięgnąć Cię z dołka, a dalej już jedziesz o własnych siłach, jak samochód.
  • Odpowiedz